Oude Boekeloseweg 31, 7553 DS Hengelo

Kinderfeestje Twente: bij de Beleverij in Hengelo:  Sjoeterz 

Ben je op zoek naar een knaller van een kinderfeestje? Een feestje dat stoer,  actief, uitdagend, avontuurlijk en indoor is? Dan moet je bij Sjoeterz zijn. Al deze spel elementen hebben de kinderfeestje bij Sjoeterz in zich.

De Beleverij

Sjoeterz Hengelo is een onderdeel van de Beleverij in Hengelo. In de ruimte van de Beleverij kun je gezellig zitten en wat drinken, eten, cadeautjes uitpakken, een potje tafelvoetbal en biljart spelen of op de Play Station. Naast Sjoeterz biedt De Beleverij o.a. ook voetbalactiviteiten aan onder de naam Attack Voetbal. 

Fortnite, Nerf en Escaperoom elementen

Het kinderfeestje bij Sjoeterz is niet in 1 zin te omschrijven. Als je binnenloopt heb je het idee dat je een soort paintball area binnenloopt. Bunkers, schuilplekken, klimtoestellen en gangenstelsels om door te kruipen. Maar je hebt ook het idee dat je de Jungle binnen stapt. Een mooie verlichte wand met Jungle thema nodigt uit om ernaar toe te lopen. Maar er zijn ook escaperoom elementen en opdrachten, en zelfs Fortnite elementen. en het heeft ook wel iets weg van Lasergame, maar dan echt net wat anders!  De Nerf pistolen hangen aan de wand en vertellen je dat je hier een gaaf potje gaat spelen. 

Het is dus niet alleen een actief schiet spel...maar je hersens worden hier ook gekraakt!

Op zoek naar de anti Osmoos

Het verhaal achter het spel is de zoektocht naar het anti-Osmoos. De stad Nerkuur is verwoest. Bijna iedereen is gevangen genomen. Het is echt één grote chaos. Om hopeloos van te worden. Of, nou ja, is er dan helemaal geen hoop meer? Jawel. Een sprankje. Een ietsiepietsie klein beetje. Zo mini dat het bijna niet opvalt. En dat is maar goed ook, want elke tegenwerking van de Osmoos – en hun slaafjes de Kwaasies – wordt onmiddellijk hard bestraft. Tja, de Osmoos. Reusachtige, lelijke en nare wezens zijn het. Er zit niets menselijks in die gasten. En het allerergste … ze zijn onverslaanbaar. Tenminste, dat lijken ze. Want zoals gezegd, er is nog een druppeltje hoop. Letterlijk dan hè! Het heet anti-Osmoos. Eén druppel daarvan is voldoende om de Osmoos in één klap te verslaan. Kunnen jij en jouw team het vinden in de Djungel van Ner?

Voetbal Walhalla

Sinds kort is Voetbal Walhalla open. Daar kun je een sportief en vermakelijk, maar bovenal te gek Voetbalfeestje houden. Met een panna competitie, 2 tegen 2, snelheid schieten, punten schieten en voetbaldart. Samen met je vrienden speel je een toernooitje of probeer je met jouw scorekaart als hoogste te eindigen. Lol :-).

Combi knal feest in de Beleverij 

Een andere mooie optie is het Combi Knalfeest voordeelarrangement. Je combineert dan het Sjoeterz Feestje met het  Voetbal Feestje in de Voetbal Hal. Zowel Sjoeterz als de voetbal hal, bevinden zich in de Beleverij.  Het voetballen en Nerf schieten duren beide een uur. Een Attack voetbal feestje is een sportief voetbalfeest met verschillende elementen van voetbal. Lees er hier meer over. 

Of combineer het met een E-Sport feestje. Zijn jouw kids ook zo fan van FIFA en Fortnite. En vooral om dit samen  te spelen met je vrienden? Dan is E-sports Walhalla in de Beleverij in Hengelo de plek voor een kinderfeestje.

Speel een 1,5 uur durende game battle aan onder toeziend oog van Vaik?  In deze unieke, mythische gameruimte kun ze onder de ogen van Vaik – zoon van de goden – laten zien wat ze  online in huis hebben.

Klik hier voor info over het Combi Knalfeest.

De Beleverij attractie verhuur: Hutten bouwen + Nerf Battle

Nieuw! Hutten bouwen en nerf battle op locatie

Hutten bouwen, wie houdt daar nu niet van? Daarom hebben wij ons modulaire huttenbouwsysteem – dat voldoet aan de voorgeschreven veiligheidseisen – en bouw je met jouw team in een uur tijd een fantastisch fort. Hierdoor kunnen we je garanderen, dat iedere bouwer straks een super trots gevoel heeft met jouw event! Maar we zijn dan nog niet klaar natuurlijk. Vervolgens hebben we enkele te gekke spelconcepten om met elkaar een Nerf Battle aan te gaan. In de zomer kan dit ook heel goed worden gecombineerd met super soakers (waterpistolen). Dan wordt het pas écht cool hè?!

Benodigdheden
  • Afhankelijk van het aantal forten/hutten 100 – 400 vierkante meter vrije ruimte
  • Zachte, dempende ondergrond (gras of zand)
  • Stroomvoorziening 230V
  • Begeleiding in overleg
  • Prijs: vanaf EUR 195,00. Exacte prijs per evenement op aanvraag (afhankelijk van samenstelling pakket en begeleiding)

Lees meer

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor