Combi Knalfeestje, Sjoeterz én Voetbal Walhalla

Ben je op zoek naar een knaller van een kinderfeestje? Een feestje dat stoer, actief, uitdagend, avontuurlijk en indoor is? En dan ook nog voor elk wat wils? Dan zou ik zeggen; op naar de Beleverij in Hengelo voor het Combi Knalfeestje! Vorig jaar vierden we hier het Sjoeterz feestje ter ere van Kyan's 8e verjaardag. Met als gevolg dat Lyem zijn feestje voor zijn 7e verjaardag op dezelfde locatie wilde vieren. Lyem is zelf een voetballertje, en veel van zijn vriendjes ook, dus stelde De Beleverij het combi feestje voor. Dat klonk ons goed in de oren!

Wil jij direct meer weten over dit kinderfeest? Klik dan op de button hieronder. 

Meer over dit feest!

Ontvangst

Boven in het pand van de Beleverij is een centrale ruimte ingericht. Hier staan een airhockey en tafelvoetbal tafel, maar ook een spelcomputer en een pooltafel voor kinderen.

Beleverij voetbaltafel

De kinderen vlogen dan ook direct alle kanten op, totdat ze die heerlijke soesjestoren gespot hadden. Lekker hoor! En Lyem signaleerde natuurlijk direct dat zijn naam in de poedersuiker geschreven stond. Dat is toch echt wel een leuk detail!

Beleverij soesjes

Na de cadeautjes, ranja en de soesjes was het tijd voor actie. Op naar de Djungle, het eerste deel van ons feestje. Sjoeterz!

Sjoeterz

Tijdens het Sjoeterz feestje gaan de kinderen in teams met elkaar het gevecht aan. Ze krijgen hiervoor de keuze uit een heel groot assortiment Nerf pistolen. De Djungle bevindt zich beneden in het pand, en de gastheren en -dames van de Beleverij maken er met recht een beleving van. Er wordt een compleet theater neergezet om de spanning op te bouwen. Wij hadden bijna allemaal kindjes van 6 en 7 jaar mee, en sommigen werd de spanning bijna te veel.

Uitleg Sjoeterz Beleverij

Maar na een uitgebreide uitleg van alle pistolen, toen de teams gevormd waren, de maskers op de koppies en de zweetbandjes om, en de zakken gevuld met bergen pijltjes, ging toch iedereen fanatiek mee de Djungle in!

DJungle  Sjoeterz

De kinderen krijgen diverse opdrachten mee. Om dit spel goed te kunnen spelen en de uitleg goed te volgen zou ik persoonlijk als minimum leeftijd 6 jaar hanteren. Tenzij er oudere kinderen zijn om ze mee op sleeptouw te nemen, dat verandert de zaak natuurlijk. Toen de kinderen helemaal in het spel zaten gingen wij terug naar de centrale ontvangst ruimte. Ik hoopte natuurlijk dat iedereen enthousiast boven zou komen, en dat was gelukkig het geval. 8 Stuiterballen met rood bezwete koppies kwamen met een hoop kabaal terug!

Voetbal Walhalla

Na een korte pauze met een beker ranja werden alle kinderen weer opgetrommeld. We gingen naar beneden en kwamen in een grote hal, die ik totaal niet verwacht had in dit pand. Echt groot en ruim en erg mooi ingericht!

Panna kooi Beleverij

Met 3 opblaasbare voetbalveldjes, een panna voetbalveld, diverse attributen om je voetbal talenten te meten en zelfs een springkussen. De kinderen werden in 2 groepjes van 4 ingedeeld en rouleerden op de diverse onderdelen.

Voetbal Walhalla Beleverij

Iedereen was even fanatiek en alle punten werden zorgvuldig geteld. Op deze manier is het ook voor niet voetballende kinderen leuk. Er werd maar kort écht voetbal gespeeld. Daarna werden er leuke voetbal gerelateerde spellen gespeeld. Bijvoorbeeld door een gat schieten, of zo hard mogelijk schieten. 

Gamen of spelen

Toen alle spellen gespeeld waren mochten de kinderen kiezen: nog even vrij spelen in de voetbal Walhalla, of gamen in de e-sports Walhalla. De keuze was unaniem, iedereen ging gamen! Ondanks dat deze groep kinderen nog zo jong was, ging dat verbazingwekkend goed. Computers werden opgestart en na een korte uitleg kon iedereen zich goed redden. Dit is trouwens ook echt een heel mooi ingerichte ruimte. Met een tribune waar de kinderen eerst plaatst moesten nemen, tot 2 game area's met beiden 4 schermen. Precies genoeg plek voor de 8 kinderen op ons feestje!

E- walhalla beleverij

Afsluiting

We sloten het feestje af met friet en diverse snacks.

Friet en snacks

De kinderen konden nog even spelen en toen was het na 3 uur feest toch echt tijd om weer huiswaarts te gaan. Maar uiteraard kregen ze eerst nog een snoepblikje van Lyem.

Blikjes snoep Beleverij

Bij de Beleverij kun je die aanvullend reserveren. Dit zijn leuke blikjes gevuld met smarties of snoep. De blikjes zitten stevig dicht....Hebben ze ook nog iets voor thuis! ;)

Meer over dit feest!