Sjoeterz  

Oude Boekeloseweg 31, 7553 DS Hengelo

  Kinderfeestje bij Sjoeterz

  Ben je op zoek naar een knaller van een kinderfeestje? Een feestje dat stoer,  actief, uitdagend, avontuurlijk en indoor is? Dan moet je bij Sjoeterz zijn. Al deze spel elementen hebben de kinderfeestje bij Sjoeterz in zich.

  Het kinderfeestje bij Sjoeterz is niet in 1 zin te omschrijven. Als je binnenloopt heb je het idee dat je een soort paintball area binnenloopt. Bunkers, schuilplekken, klimtoestellen en gangenstelsels om door te kruipen. Maar je hebt ook het idee dat je de Jungle binnen stapt. Een mooie verlichte wand met Jungle thema nodigt uit om ernaar toe te lopen. Maar er zijn ook escaperoom elementen en opdrachten, en zelfs Fortnite elementen. De Nerf pistolen hangen aan de wand en vertellen je dat je hier een gaaf potje gaat spelen. 

  Het is dus niet alleen een actief schiet spel...maar je hersens worden hier ook gekraakt!

  Op zoek naar de anti Osmoos

  Het verhaal achter het spel is de zoektocht naar het anti-Osmoos. De stad Nerkuur is verwoest. Bijna iedereen is gevangen genomen. Het is echt één grote chaos. Om hopeloos van te worden. Of, nou ja, is er dan helemaal geen hoop meer? Jawel. Een sprankje. Een ietsiepietsie klein beetje. Zo mini dat het bijna niet opvalt. En dat is maar goed ook, want elke tegenwerking van de Osmoos – en hun slaafjes de Kwaasies – wordt onmiddellijk hard bestraft. Tja, de Osmoos. Reusachtige, lelijke en nare wezens zijn het. Er zit niets menselijks in die gasten. En het allerergste … ze zijn onverslaanbaar. Tenminste, dat lijken ze. Want zoals gezegd, er is nog een druppeltje hoop. Letterlijk dan hè! Het heet anti-Osmoos. Eén druppel daarvan is voldoende om de Osmoos in één klap te verslaan. Kunnen jij en jouw team het vinden in de Djungel van Ner?

  De Beleverij

  Sjoeterz is een onderdeel van de Beleverij in Hengelo. In de ruimte van de Beleverij kun je gezellig zitten en wat drinken, eten, cadeautjes uitpakken, een potje tafelvoetbal en biljart spelen of op de Play Station. Naast Sjoeterz biedt De Beleverij o.a. ook voetbalactiviteiten aan onder de naam Attack Voetbal. 

  Adres

  • Adres: Oude Boekeloseweg 31
  • Stad:  Hengelo
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  7553 DS