Kinderfeestje in de Beleverij Hengelo : E- Sports Walhalla

Kinderfeestje in de Beleverij Hengelo : E- Sports WalhallaBekijk foto's

Game feestje- E-sports feestje Hengelo 

Kinderfeestje Twente 

De Legende van Vaik; zoon van de goden

Vaik, zoon van de goden Hermes en Nikè of zoals de Romeinen haar noemden Victoria, is neergedaald op de aarde. Alhoewel, hij zal niet vaak met zijn voeten op vaste aarde staan. Want al is hij ongevleugeld, de goddelijke attributen die hij van zijn vader kreeg, zoals de wonderlijke vliegende schoenen, zorgen ervoor dat hij als een razende en behendige vogel lucht en hemel doorklieft. Mede aan deze bijzondere kracht dankt hij zijn naam, een samensmelting van de naam van de snelste vogel ter wereld de (slecht)valk en van zijn moeder Victoria.

In opdracht van haar is Vaik – net als zijn vader – een belangrijke boodschapper tussen de goden en de mensen. Wie vernuft, inzet, doorzettingsvermogen, (innerlijke) kracht, sportiviteit en goddelijke menselijkheid toont, zal worden beloond luidt hun devies. Wie ermee wint, kan rekenen op een plek op de Olympus. Voor alle anderen is er altijd nog – zoals de Griekse goden het noemen – Vállala: Odins kamer voor de gevallen, moedige strijders. De atletische Vaik is – het zal je niet verbazen – niet alleen boodschapper. Hij is ook de uitdager en organiseert wedstrijden en toernooien voor zijn favoriete sporten. Hiervoor heeft Vaik ook een onderkomen op aarde dat hij – om zijn oom Odin te plagen – Walhalla ofwel de sporthemel op aarde noemt. Vaik – zoon van de goden – heet je daar welkom. De vraag is: ben jij wel klaar voor een uitdaging in het mythische Walhalla?

Kinderfeestje in de Beleverij in Hengelo

Zijn jouw kids ook zo fan van FIFA en Fortnite. En vooral om dit samen  te spelen met je vrienden? Dan is E-sports Walhalla in de Beleverij in Hengelo de plek voor een kinderfeestje.

Speel een 1,5 uur durende game battle aan onder toeziend oog van Vaik?  In deze unieke, mythische gameruimte kun ze onder de ogen van Vaik – zoon van de goden – laten zien wat ze  online in huis hebben.

Dat hoeft trouwens niet jouw enige uitdaging te zijn. Want in de Beleverij combineer je meerdere feestjes met elkaar!

Combineer het met het voetbalfeestje of het Sjoeterz feestje.  Beide een fysieke uitdaging. Fifty-Fifty dus. Online en offline.

Boek hier een kinderfeestje in de Beleverij.

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor

Log In