Wittebergweg 9, 7637 PJ Oud Ootmarsum

Gezellig restaurant met groot terras en speeltuin

Bie Heintje is het restaurant naast de Vakantiepark De Witte Berg in Oud Ootmarsum. Deze ruim opgezette sterrencamping is erg kindvriendelijk en daar mag een goed restaurant natuurlijk niet ontbreken. Perfect voor dagjesgasten die zich graag in vakantiesferen begeven! Heb jij zin in een lekker kopje koffie met een vers gebakje of een belegd broodje? Een borrel op het terras of in het sfeervolle eetcafé. Dit kan allemaal. Maar ook voor een uitgebreide brunch of meergangen diner ben je hier aan het juiste adres. 
 
De sfeervolle nieuwe serre verbindt het restaurant met de binnenspeeltuin: perfect!
 
Bekijk hier de 360 graden film van Bie Heintje en Vakantiepark de Witte Berg!
 

Feest met de kinderen

Alles behoort bij Bie Heintje tot de mogelijkheden! Maar bovenal is het genieten omdat de kinderen zich hier uren kunnen vermaken! En er is een uitgebreide Kindermenu beschikbaar.
 
 

Spelen en eten

De kinderen vermaken zich uitermate goed in de speeltuin en op het springkussen of met de tafelvoetbal naast het terras.
 
 
Tafelvoetbal Bie Heintje
 
Voorjaar 2022 is de speeltuin volledig vernieuwd, en in 2023 ook het terras. Deze grenst aan de serre, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin. Geweldig!
 

Happy Heintje

Zit het weer even tegen? Dan kunnen de kinderen lekker binnen klauteren, glijden of met de lego blokken spelen in de binnen speeltuin “Happy Heintje”. Ideaal met kleine kinderen: ook de binnen speeltuin grenst aan het terras.
 

Funbowling

Met de renovatie van het terras en de serre is er ook een nieuwe activiteit toegevoegd. Funbowling. Echt heel erg leuk om te doen. Ons inziens veel leuker voor de kinderen dan het reguliere bowlen en eigenlijk voor het hele gezin heel laagdrempelig. Wij zijn fan!
 
 
 
speeltuin Bie Heintje
 
Reserveer telefonisch je tafel: 0541 29 16 05 of
 
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor