Vier jij een verjaardag waar veel kinderen komen of vier je een kinderverjaardag of kinderfeestje? Denk dat er dan eens aan om een springkussen te huren! In Twente heb ik een leuke tip voor je. Wij hebben nu 2 keer een springkussen gehuurd bij Springplezier Twente. Echt ideaal! 

Springkussen reserveren

Je reserveert je springkussen heel eenvoudig online. Er zijn springkussens te huur in meerdere thema's en afmetingen. Direct na je boeking krijg je de bevestiging in je mailbox. In je bestelling kun je het gewenste tijdstip van levering noteren. Je bent natuurlijk wat afhankelijk van het weer als je een springkussen huurt. Maar er zijn ook varianten die overkapt zijn. Zo is er bijvoorbeeld een disco springkussen het springkussen multiplay krokodil. Gaat het weer nou echt roet in het eten gooien? Tot een dag voor verhuur kan er kosteloos geannuleerd worden!

Je kunt hier trouwens ook een leuke popcornmachine huren. En er zijn tevens een aantal leuke stormbanen en attracties beschikbaar. Leuk voor als je een familiedag of buurtfeest organiseert in Twente! 

Bezorgen en opbouw

Een verjaardag of (kinder)feest voorbereiden kost al genoeg tijd. Althans, ik ben er zelf altijd aardig wat uurtjes druk mee. Huis schoon, hapjes snijden, snoepzakjes vullen en ga zo maar door. Hoe fijn is het dan dat het springkussen op het door jouw gewenste tijdstip thuis afgeleverd en opgebouwd wordt!

springkussen huren springplezier twente

Dit is bij de huurprijs van de springkussens inbegrepen. De springkussens worden door heel Twente bezorgd. Je kunt ook net buiten Twente een springkussen huren bij Springplezier Twente. Bijvoorbeeld in de Achterhoek. Als je dan je postcode invult in de webshop, zie je waar de bezorgkosten op uitkomen. Een springkussen huur je voor de hele dag en een springkussen geschikt voor 6 kinderen huur je er al voor € 95,-.

springkussen huren springplezier twente

Als het springkussen geleverd wordt hoef je alleen de plek nog aan te wijzen. Nog geen 10 minuten later staat het springkussen, compleet met grasmatje waarop kinderen de schoenen uit kunnen doen. 

springkussen huren springplezier Twente

Het enige dat je zelf hoeft te doen is een haspel klaarzetten voor de stroomaanvoer. Heb je deze niet tot je beschikking? Dan huur je deze eenvoudig bij.

springkussen huren springplezier Twente

Tip: Zet je het springkussen in de achtertuin waar ook het feestje plaatsvindt? Dan kun je een geluidskap bij huren. Dat vermindert het geluid van de blower aanzienlijk!

Veiligheid

Niet onbelangrijk: de veiligheid. We kennen allemaal wel de nieuwsberichten waarbij er een springkussen na een windvlaag de lucht in is gevlogen. Wij wonen zelf aan de rand van het dorp waar het altijd wat harder waait. Ik was dan ook blij dat Wouter (eigenaar van Springplezier Twente) het springkussen verankerde met gewichten.

springkussen huren springplezier twente

Prettig hierbij is dat je geen tegels uit je oprit hoeft te halen: het zijn verzwaringszakken die neergelegd worden. 

Afbouwen

Na afloop van het feest wordt het springkussen ook weer opgehaald door Springplezier Twente. Je hoeft zelfs de lucht er niet uit te laten lopen :)

springkussen huren springplezier twente

Ik heb zelf weleens een springkussen geleend waarbij we dan zelf het springkussen moesten opvouwen na afloop. Dat is een behoorlijk zwaar karwei.

springkussen huren springplezier twente

Bovendien heb je echt wel een bus of aanhanger nodig om het springkussen te vervoeren. En ik weet niet hoe het bij jullie is, maar na afloop van het feestje heb ik zelf ook al genoeg puin te ruimen ;)

Springplezier

Geen onbelangrijke toevoeging: kinderen hebben uren spring- en speelplezier samen. Je hebt er geen kind meer aan ;)

>> YES please!