De Beleverij in Hengelo is de plek om een kinderfeestje te vieren. In de Beleverij vier je 3 verschillende feestjes, of je combineert ze met elkaar! Sjoererz. de Attack Voetbal Hal en het E- Sports walhalla.

In de ruimte van de Beleverij kun je gezellig zitten en wat drinken, eten, cadeautjes uitpakken, een potje tafelvoetbal en biljart spelen of op de Play Station. 

Kinderfeestje bij Sjoeterz in Hengelo

Ben je op zoek naar een knaller van een kinderfeestje? Een feestje dat stoer,  actief, uitdagend, avontuurlijk en indoor is? Dan moet je bij Sjoeterz zijn. Al deze spel elementen hebben de kinderfeestje bij Sjoeterz in zich.

Fortinite, Nerf en Escaperoom elementen

Het kinderfeestje bij Sjoeterz is niet in 1 zin te omschrijven. Als je binnenloopt heb je het idee dat je een soort paintball area binnenloopt. Bunkers, schuilplekken, klimtoestellen en gangenstelsels om door te kruipen. Maar je hebt ook het idee dat je de Jungle binnen stapt. Een mooie verlichte wand met Jungle thema nodigt uit om ernaar toe te lopen. Maar er zijn ook escaperoom elementen en opdrachten, en zelfs Fortnite elementen. en het heeft ook wel iets weg van Lasergame, maar dan echt net wat anders!  De Nerf pistolen hangen aan de wand en vertellen je dat je hier een gaaf potje gaat spelen. 

Het is dus niet alleen een actief schiet spel...maar je hersens worden hier ook gekraakt!

Sjoeterz Hengelo

Op zoek naar de anti Osmoos

Het verhaal achter het spel is de zoektocht naar het anti-Osmoos. De stad Nerkuur is verwoest. Bijna iedereen is gevangen genomen. Het is echt één grote chaos. Om hopeloos van te worden. Of, nou ja, is er dan helemaal geen hoop meer? Jawel. Een sprankje. Een ietsiepietsie klein beetje. Zo mini dat het bijna niet opvalt. En dat is maar goed ook, want elke tegenwerking van de Osmoos – en hun slaafjes de Kwaasies – wordt onmiddellijk hard bestraft. Tja, de Osmoos. Reusachtige, lelijke en nare wezens zijn het. Er zit niets menselijks in die gasten. En het allerergste … ze zijn onverslaanbaar. Tenminste, dat lijken ze. Want zoals gezegd, er is nog een druppeltje hoop. Letterlijk dan hè! Het heet anti-Osmoos. Eén druppel daarvan is voldoende om de Osmoos in één klap te verslaan. Kunnen jij en jouw team het vinden in de Djungel van Ner?

Wij vierden vorig jaar een feestje bij Sjoeterz. EN het was echt geel gaaf. Ik schreef er een blog over. 

Sjoeterz Hengelo

Boek hier je feestje 

Kinderfeestje in het Voetbal Walhalla in Hengelo

Voetbal feestje

In de voetbal hal zijn verschillende mogelijkheden om lekker te voetballen met je vrienden. Bijvoorbeeld een  panna competitie, 2 tegen 2, snelheid schieten, punten schieten en een voetbaldart. Samen met je vrienden speel je een toernooitje of probeer je met jouw scorekaart als hoogste te eindigen. 

Voetbalfeestje

Kinderfeestje E-Sports in Hengelo

De Legende van Vaik; zoon van de goden

Vaik, zoon van de goden Hermes en Nikè of zoals de Romeinen haar noemden Victoria, is neergedaald op de aarde. Alhoewel, hij zal niet vaak met zijn voeten op vaste aarde staan. Want al is hij ongevleugeld, de goddelijke attributen die hij van zijn vader kreeg, zoals de wonderlijke vliegende schoenen, zorgen ervoor dat hij als een razende en behendige vogel lucht en hemel doorklieft. Mede aan deze bijzondere kracht dankt hij zijn naam, een samensmelting van de naam van de snelste vogel ter wereld de (slecht)valk en van zijn moeder Victoria.

In opdracht van haar is Vaik – net als zijn vader – een belangrijke boodschapper tussen de goden en de mensen. Wie vernuft, inzet, doorzettingsvermogen, (innerlijke) kracht, sportiviteit en goddelijke menselijkheid toont, zal worden beloond luidt hun devies. Wie ermee wint, kan rekenen op een plek op de Olympus. Voor alle anderen is er altijd nog – zoals de Griekse goden het noemen – Vállala: Odins kamer voor de gevallen, moedige strijders. De atletische Vaik is – het zal je niet verbazen – niet alleen boodschapper. Hij is ook de uitdager en organiseert wedstrijden en toernooien voor zijn favoriete sporten. Hiervoor heeft Vaik ook een onderkomen op aarde dat hij – om zijn oom Odin te plagen – Walhalla ofwel de sporthemel op aarde noemt. Vaik – zoon van de goden – heet je daar welkom. De vraag is: ben jij wel klaar voor een uitdaging in het mythische Walhalla?

Zijn jouw kids ook zo fan van FIFA en Fortnite. En vooral om dit samen  te spelen met je vrienden? Dan is E-sports Walhalla in de Beleverij in Hengelo de plek voor een kinderfeestje.

Speel een 1,5 uur durende game battle aan onder toeziend oog van Vaik?  In deze unieke, mythische gameruimte kun ze onder de ogen van Vaik – zoon van de goden – laten zien wat ze  online in huis hebben. 

E-Sports game feestje

Kinderfeestje boeken

Je kunt 1 van bovenstaande feestjes kiezen of een combi feestje vieren tegen een voordelig tarief.

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen via deze link.