Lenteweer is ijsjesweer! IJssalons in Twente.

We zijn veel thuis, het zonnetje schijnt, en we hebben wat meer vrije tijd. De 3 perfecte ingrediënten om een lekker ijsje te halen. Ken je dat gevoel dat je gezellig met je kids op de fiets wilt stappen om een lekker ijsje te halen? Vanaf 28 april mag je ook weer plaatsnemen op de terrassen van de IJssalons. Hoe lekker is dat!? Let op, in verband met de veranderende corona regels verandert ook de informatie continu. Kijk daarom voor de zekerheid ook even door naar de website van de salon om teleurstellingen te voorkomen. 

Pelles IJs & Chocolade in Deurningen

We kennen Pelles als Pelles Eten & Drinken. In het naastgelegen pand is echter een chocolaterie met ijssalon gebouwd. Ze serveren heerlijk softijs, milkshakes én divers schepijs. Daarnaast zijn er allerlei chocolade en ook leuke handgemaakte houten cadeautjes te koop.

Bonvanie IJssalon in Wierden, Rijssen en Nijverdal

Alle Bonvanie winkels zijn weer geopend. Wel werken ze iets anders dan normaal. Het ijs is alleen om mee te nemen. Ze scheppen daarom geen ijs in hoorntjes, maar in bekers. Wel kunt u losse hoorntjes kopen om mee naar huis te nemen. Er mogen maximaal 3 personen in de winkel. Je kunt vooraf bestellen en/ of vast kijken welke smaken je wilt bestellen, dit voorkomt wachttijden.

Bonvanie ijs

IJssalon La Venezia in De Lutte

Deze ijssalon in De Lutte is van donderdag t/m zondag geopend. Je kunt hier schepijs in bakjes halen om mee te nemen naar huis. Er mogen 2 personen in de winkel. En je kunt alleen betalen met de pin.

De IJskuip in Denekamp

Op deze leuke ijsboerderij aan het kanaal in Denekamp kun je van di-vr van 15.00-20.00 uur en za-zo van 13.00-20.00 uur ijsjes kopen. Ze hebben hier een echte IJskuip drive gemaakt. Met de auto of fiets volg je de route over het erf (door de koeienstal) en dan kun je bij het 1e loket je bestelling doen en betalen met de pin. Keurig met gepaste afstand.  Bij het 2e loket haal je dan je bestelling af en dan kun je doorrijden.  Let op: zolang het niet regent. 

De Manderveense aardbei in Manderveen

Bij de Manderveense aardbei waar je normaal zelf je aardbeien kunt plukken hebben ze een Drive-In gemaakt waar je met je auto doorheen mag rijden, of op de fiets als 1 persoon. Ook hier houden ze zich volledig aan de maatregelen van het RIVM. Je kunt hier veilig met de juiste afstand een heerlijk ijsje halen. Betalen kan per pin.  Klik hier voor het actuele aanbod én om te reserveren.

Van der Poel ijs in Hengelo, Enschede en Almelo

De IJssalons van Van der Poel zijn geopend. En sinds kort is er ook een vestiging in Almelo. Op iedere vestiging wordt weer een ander arrangement aangeboden. Klik hier voor het aanbod en alle openingstijden. 

Van Der Poel ijs

Jut & Jul in Tubbergen

In deze ijssalon bieden ze je het hele jaar door een ruim aanbod ijssoorten aan. Naast een groot aantal vaste ijssmaken gaan ze ook mee met trends en seizoenen en worden ijssmaken hierop aangepast.

Het ijs is niet alleen per bol verkrijgbaar, maar kan ook worden meegenomen in halve liters en liters. Ook zijn er diverse mogelijkheden waarop wij je feestje of andere gelegenheid compleet kunnen maken. 

In verband met het Corona virus hebben wij op dit moment geen zitplaatsen in en voor de winkel en verkopen wij ‘to go’.
Wij werken volgens richtlijnen van het RIVM. Dinsdag t/m zondag van 13.00 – 20.00 uur

IJssalon Heinink in Enschede

Bij IJssalon Heinink in Enschede kun je voorverpakte bakken ijs kopen van 2, 3 of 5 bollen. De smaken zijn Aardbei, framboos, citroen, mango, cookies, pistache, caramel cookie dough, cheesecake, kokos, chocolade, pistache,stracciatella, yoghurt.

- Maximaal 1 klant in de winkel
- Maximaal 5 wachtende in de rij
- Neem afstand. 1,5 meter uit elkaar
- Graag pinbetalingen
- Zorg voor elkaar!!!

Ijssalon Heinink

IJscotheek van Olffen in Almelo

In Almelo kun je heerlijk ijs halen bij van Olffen. Ze verkopen alleen halve liter bakken ijs. Met een beperkt assortiment. Betalen kan per pin. Ze zijn geopend op zaterdag open van 12:00-18:00 uur, op zondag  van 12:00-20:00 uur en de  rest van de week open van 13:00-20:00 uur. Ook hier gelden de richtlijnen volgens het RIVM.

IJssalon de Harmonie in Borne

Deze mooie IJssalon vind je aan de rand van het mooie oud Borne. Je kunt van uw ijsje genieten op de daarvoor bestemde bankjes en stoelen en natuurlijk binnenkort weer op hun terras. Geniet van het complete assortiment, schepijs, softijs, frozen yoghurt met 2 gratis toppings, macarons, sorbets

't Coophuys in Albergen

Bij het 't Coophuys in ALbergen kun je softijs, milkshakes en Ola ijsjes halen. Ze hebben er zelfs allerlei dips en sausjes voor op het softijs die je makkelijk meeneemt naar huis. Het ijs tappen ze deze 'Corona' periode in bakjes! Dipjes, sausjes en de hoorntjes zijn allemaal los verkrijgbaar en apart verpakt! 

Ook hier wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de website zie je een uitgebreid assortiment van ijsjes die je kan afhalen en bestellen. 

IJsjes bij 't Coophuys Albergen

ANNE Schep en Softijs Delden

Bij deze ijssalon in Delden kun je halve liter bakken ijs kopen. Ze verkopen 15 smaken per halve liter voor € 6,00. Ook verkopen ze bekers slagroom-softijs. Het ijs is alleen voor afhaal en dus om thuis op te eten. Er mag 1 klant per keer in de ijssalon. 

De ijssalon Paul Wilderink Haaksbergen

Ook in Haaksbergen kun je lekker schepijs afhalen om thuis op te eten. De ijssalon Paul Wilderink verkoopt schepijs in diverse smaken om af te halen. Ook hier gelden een aantal regels volgens de richtlijnen van het RIVM. 

1. Maximaal 2 personen in de ijssalon. Dus kom het liefst alleen voor de bestelling.

2. Eet uw ijsje THUIS. Het ijs eten in of om de ijssalon is verboden.

3. Houdt 1,5 meter afstand.4. Betaal met PIN

De Morskieft in Reutum

Bij Speeltuin de Morskieft in Reutum mag je bijna weer spelen en je kunt er hele lekkere ijsjes halen.  uur. Hier haal je voorverpakt ijs en softijs in bakjes. Voor de kids zijn er ook shooters en verrassingsbekers.

Eet smakelijk! 

Ken je meer wat deze lekkere, leuke en verantwoorde initiatieven? We horen ze graag! Laat het ons weten via een mail naar twente@go-kids.nl