Een leuke route met kids!

Nicol Rolefes won onlangs een Deurningen Gezinsommetje met haar gezin. Ze liepen de route op een prachtige zondag en bracht ons verslag uit van haar ervaring. 

Met veel enthousiasme gingen we richting Frans op de Bult om het Deurnings Gezinsommetje te gaan lopen. Bij aankomst mochten de kids wat drinken uitzoeken en een zakje chips. En voor de ouders koffie/thee en een plak krentenwegge. We kregen ook een tasje mee met routeboekje en een stempelkaart. Daarna konden we beginnen aan de route. Via een leuke route liepen we richting Kaamps.

Bij Kaamps keken de kinderen hun ogen uit. Ze vinden het geweldig om een kijkje te nemen in belevingsboulevard bij Kaamps.

Daarna kregen de kinderen wat drinken en wij een kopje koffie met kaaspakketje. Even spelen in de speeltuin en kijken bij de andere diertjes en weer door naar het volgende adres. Wederom een leuke route richting Pelle's. De kinderen vonden het geweldig dat ze zelf een ijs smaakje mochten uitzoeken en dan ook nog heerlijke chocolaatjes mee voor onderweg.

Daarna weer richting Frans op de Bult. Om de route daar af te sluiten.

We deden er ongeveer 3 uur over. De kinderen waren moe maar voldaan.

Wij vonden het een erg leuke route en activiteit!

Meer over Gezinsommetje Deurningen