Avonturenpark Hellendoorn

Vanaf 6 juli is de spectaculaire High Dive Stuntshow terug van weggeweest! Met nieuwe indrukwekkende stunts in het openluchttheater laten ze je verbazen. Duik in de wereld van stoere ridders, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. ‘De Drakenridders’ is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Ben jij erbij?

In de zomervakantie zijn er ook een aantal Zinderende Zomeravonden.Extra lang avonturen beleven op 31 juli, 7, 14 en 21 augustus. Voordat er wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow( mits de weersomstandigheden dit toelaten), blijven de attracties tot wel 21.45 uur geopend.  

Bestel hier je online ticktes met korting! 

Speelboerderij de Flierefluiter

De Flierefluiter in Raalte is een compleet dagje uit. Een binnen speeltuin, buitenspeeltuin, zwembad en kinderboerderij zorgen voor uren speelplezier.

Vanaf begin juli staan er speciaal voor de zomervakantie een aantal waterspringkussens op het terrein. Ook staan er sproeiers op het terrein om lekker te verkoelen! Daarnaast is er natuurlijk het zwembad en het water-en-zand speelterrein om met warm weer lekker te vermaken. 

Ook de kinderboerderij, buitenspeeltuin en binnenspeeltuin zijn heel leuk om te bezoeken! 

Guesthouse Hotel & Hotel de Kroon

Vlakbij de Efteling zitten 2 prachtige familie hotels. Vanaf deze hotels loop je in nog geen 10 minuten naar de Efteling. Het Guesthouse Hotel en Hotel de Kroon hebben een speciale aantrekkelijke kortingsactie voor Go-Kids volgers. 10 tot 15 % korting op je verblijf. Lees er hier alles over.

Wildlands in Emmen

Deze zomer kun je ook in de avond op avontuur in WILDLANDS tijdens SummerNights. Maak op een bijzondere manier kennis met Serenga! Kijk hoe de dieren zich voorbereiden op de nacht, geniet van een prachtig ondergaande zon en beleef een avond vol onverwachte ontmoetingen met zomerse gerechten en tropische cocktails.

Ontdek food- en marktpleinen, dans samen op live muziek en geniet van een heerlijke barbecue bij Momma’s Restaurant. Ga op trucksafari over de Savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Trek verder langs de leeuwen op de Leeuwenberg en ontmoet de leeuwenwelpen. Sluit aan bij één van de interactieve dierpresentaties en leer hoe dieren zich aanpassen aan de warme zomerdagen. Sluit de avond af bij het kampvuur waar je marshmallows en broodjes kan roosteren.

WILDLANDS is deze zomer van 13 juli tot en met 25 augustus geopend van 10:00 tot 20:00 uur, de SummerNights starten om 16:00 uur. Geniet van een sfeervol avon(d)tuur in WILDLANDS!

Actievoorwaarden
De SummerNights entreetickets zijn geldig van 13 juli tot en met 25 augustus 2019 van 16:00 tot 20:00 uur. Wanneer je overdag het park bezoekt, is je dagticket ook geldig voor SummerNights. Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen.

 

Log In