Escaperooms in Twente

Hof te Langelo in Haaksbergen

Zijn jullie gek op spelletjes? Dan moet je deze herfstvakantie zeker op bezoek bij Hof Te Langelo. Een Coronaproof uitje. De locatie alleen al is een heerlijke plek om te zijn, maar de activiteiten maken het helemaal af. Naast de (familie) escaperoom, die overigens helemaal in thema van de boerderij staat, kan je er ook een gps spel, kazen curling of een mini escape doen. Voor elk wat wils dus!

De Escaperoom is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Ze kunnen de puzzels in de escaperoom aanpassen aan de leeftijd van de groep dus ook met oudere kinderen is dit een leuke activiteit. Vinden de kinderen dit toch nog iets te spannend dan kan je een mini escape op het erf doen. Of doe curling met kazen, hoe Twents wil je het hebben?

De boerin is ontzettend gastvrij en laat je graag wat meer van de boerderij zien. En als je geluk hebt mag je helpen om de pony in de wei te zetten of de eieren uit het kippenhok te halen.

Voor meer informatie en reserveren klik hier.

Escaperoom voor kinderen bij speeltuin Morskieft in Reutum

KUN JIJ ONTSNAPPEN BINNEN DE TIJD?

Escaperoom Morskieft is een onderdeel van café, restaurant en speeltuinen Morskieft. Escaperoom Morskieft heeft 3 verschillende thema kamers als escaperoom voor kinderen. 

Heelal kamer

Jullie zitten in een ruimteschip dat dwars door het heelal reist. Alleen hebben jullie nog maar weinig zuurstof!Ga met elkaar aan de slag. Los de raadsels op, puzzel, ontcijfer en werk samen. Zo keren jullie heelhuids terug op aarde. 

Het Onbewoonde eiland

Puzzel je een weg door de natuur en kom terug op de bewoonde wereld. Jullie zitten met jullie boot op zee en zien een eiland. Puzzel een weg door het water en zorg dat jullie hier droog aankomen.  Over 45 minuten vliegt er een redding vliegtuig over, lukt het jullie om het vuur aan het branden te krijgen? Succes!

De Gymzaal

Tijdens de laatste gymles voor de zomervakantie is het fluitje van meester Willem verdwenen! Over 45 minuten gaat de bel, de schoolvakantie kan dan beginnen. Maar meester Willem laat jullie niet eerder gaan dan wanneer zijn fluitje terug is! Helpen jullie mee zoeken?

Voor alle kamers geldt:

Het gehele avontuur duurt zo'n 60 minuten. De kinderen beginnen met een introductiespel. Dan weten alle kinderen wat ze te wachten staat en wat de bedoeling is. Dan gaan de kids de kamer binnen (zonder begeleiding van de ouders) en gaat het avontuur beginnen. Lukt het binnen de tijd te ontsnappen? Dan wacht er buiten een leuk prijsje. Minimaal 2 kids, maximaal 5 kids. Vanaf 8 jaar.

Een escaperoom kost €10,50 p.p. Vergeet niet te reserveren! 

Heb je het spannende avontuur overleefd? Ga dan daarna nog even lekker spelen in de binnen of buiten speeltuin. De entree is bij deelname aan de Escaperoom gratis.

Escaperoom Morskieft

 

Log In