De Beleverij Hengelo. Kinderfeestje Sjoeterz en Kinderfeestje Attack voetbal

De Beleverij in Hengelo is de plek voor je kinderfeestje in Twente

De Beleverij in Hengelo is de plek om een kinderfeestje te vieren. In de Beleverij zit het Sjoeterz gevestigd en de Attack Voetbal Hal. Beide een te gekke plek voor een kinderfeestje in Hengelo. In de ruimte van de Beleverij kun je gezellig zitten en wat drinken, eten, cadeautjes uitpakken, een potje tafelvoetbal en biljart spelen of op de Play Station. Naast Sjoeterz biedt De Beleverij o.a. ook voetbalactiviteiten aan onder de naam Attack Voetbal. 

Kinderfeestje bij Sjoeterz in Hengelo

Ben je op zoek naar een knaller van een kinderfeestje? Een feestje dat stoer,  actief, uitdagend, avontuurlijk en indoor is? Dan moet je bij Sjoeterz zijn. Al deze spel elementen hebben de kinderfeestje bij Sjoeterz in zich.

Fortinite, Nerf en Escaperoom elementen

Het kinderfeestje bij Sjoeterz is niet in 1 zin te omschrijven. Als je binnenloopt heb je het idee dat je een soort paintball area binnenloopt. Bunkers, schuilplekken, klimtoestellen en gangenstelsels om door te kruipen. Maar je hebt ook het idee dat je de Jungle binnen stapt. Een mooie verlichte wand met Jungle thema nodigt uit om ernaar toe te lopen. Maar er zijn ook escaperoom elementen en opdrachten, en zelfs Fortnite elementen. en het heeft ook wel iets weg van Lasergame, maar dan echt net wat anders!  De Nerf pistolen hangen aan de wand en vertellen je dat je hier een gaaf potje gaat spelen. 

Het is dus niet alleen een actief schiet spel...maar je hersens worden hier ook gekraakt!

Op zoek naar de anti Osmoos

Het verhaal achter het spel is de zoektocht naar het anti-Osmoos. De stad Nerkuur is verwoest. Bijna iedereen is gevangen genomen. Het is echt één grote chaos. Om hopeloos van te worden. Of, nou ja, is er dan helemaal geen hoop meer? Jawel. Een sprankje. Een ietsiepietsie klein beetje. Zo mini dat het bijna niet opvalt. En dat is maar goed ook, want elke tegenwerking van de Osmoos – en hun slaafjes de Kwaasies – wordt onmiddellijk hard bestraft. Tja, de Osmoos. Reusachtige, lelijke en nare wezens zijn het. Er zit niets menselijks in die gasten. En het allerergste … ze zijn onverslaanbaar. Tenminste, dat lijken ze. Want zoals gezegd, er is nog een druppeltje hoop. Letterlijk dan hè! Het heet anti-Osmoos. Eén druppel daarvan is voldoende om de Osmoos in één klap te verslaan. Kunnen jij en jouw team het vinden in de Djungel van Ner?

Boek hier je feestje 

Kinderfeestje bij Attack Voetbal Hal in Hengelo

In dezelfde locatie als waar de succesvolle kinderfeestjes van Sjoeterz worden gehouden, is nu ook een voetbal hal geopend. De Attack Voetbahal.  Daar kun je een sportief, actief en afwisselend Attack Voetbal Feestje vieren.

Voetbal feestje

In de voetbal hal zijn verschillende mogelijkheden om lekker te voetballen met je vrienden. Bijvoorbeeld een  panna competitie, 2 tegen 2, snelheid schieten, punten schieten en een voetbaldart. Samen met je vrienden speel je een toernooitje of probeer je met jouw scorekaart als hoogste te eindigen. 

Attack voetbal hal in de Beleverij Hengelo

Het Attack Voetbal Feestje is al beschikbaar vanaf € 10,00 per persoon. Er moeten minimaal 8 en maximaal 40 deelnemers zijn. De voetbal hal bevindt zich in de Beleverij in Hengelo. Een kinderfeestje met al je vrienden speel je daar! Je speelt verschillende onderdelen van voetbal in de voetbal hal. De begeleiders ontvangen scorekaarten om de standen te noteren. Als je wilt dat Attack  het feestje begeleidt komt er € 35,00 bij. 

Boek hier je feestje. 

Combi knal feest

Een andere mooie optie is het Combi Knalfeest voordeelarrangement. Je combineert dan het Attack Voetbal Feestje met het Sjoeterz Feestje in de Nerf Arena ‘de Djungel van Ner’. Het voetballen en Nerf schieten duren beide een uur. Een Sjoeterz feestje is een combinatie van Nerf, Fornite en Escaperoom. Lees er hier meer over. 

Een combifeestje kost €15,00 per deelnemer inclusief onbeperkt ranja. Klik hier voor info over het Combi Knalfeest.

 

 

Log In