Wanneer komt Sinterklaas naar Nederland?

Download onze gratis Go-Kids Sinterklaas aftelkalender, zodat jouw kindje precies weet wanneer Sinterklaas in het land is aangekomen.

Nog maar heel even en dan barst de Sinterklaas gekte weer los. Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we alvast een "wanneer komt Sinterklaas naar Nederland?" aftelkalender ontworpen.

Hang de Sinterklaas aftel kalender 2020 op de koelkast of doe hem in een lijstje en zet deze bij je schoen, zodat jouw kinderen weten wanneer het feest kan los barsten en wanneer hij of zij haar schoen kan zetten. Wij hebben trouwens ook een leuke schoenzetkalender. Hebben jullie die al gedownload?

Download hier GRATIS de Sinterklaas aftelkalender 2020

 

Waarom een aftelkalender?


Er wordt tegenwoordig van alles gedaan om de stress en gedoe rondom Sinterklaas in te perken. Een beetje structuur is dan wel zo fijn en dat kan in de vorm van een aftelkalender, waarop jouw kind zelf kan bijhouden hoe of wat.

Tip: Hang de kalender op een handige plek waar alle kinderen hem makkelijk kunnen zien. Geef op de kalender aan wanneer Sinterklaas aankomt, wanneer de schoen gezet mag worden, wanneer er Sinterklaas gevierd wordt.

 

Log In