Landal Gooise Heide
Woensbergweg 5, 1272 JP Huizen

In de Gooise bossen ligt Landal Gooise Heide. Midden in de bossen van ’t Gooi ervaar je bij dit Landal park een unieke ervaring met het echte buitenleven. Je kan hier namelijk alleen overnachten in een luxe safaritenten! Uiteraard van alle gemakken voorzien. Op je eigen veranda kan je heerlijk genieten van de buitenlucht en een hapje eten. Op en rondom het park worden genoeg leuke activiteiten georganiseerd. Geniet van de natuur om je heen met heides en bossen!

Landal Gooise Heide

Het Landal park ligt heerlijk tussen de natuur. Het Goois Natuurreservaat heeft hier genoeg te bieden voor iedereen. Hierdoor geniet je tijdens je vakantie van de pure rust om je heen. Ga lekker wandelen tussen de heides en bossen, ontdek de sportieve activiteiten of de prachtige steden als Huizen, Blaricum, Laren, etc.

Genoeg te doen voor kinderen

Ook voor kinderen is bij Landal Gooise Heide genoeg te doen! Je kan hier namelijk heerlijk wandelen en fietsen tussen de bossen. En kinderen vinden het prachtig om op zoek te gaan naar allerlei dingen in het bos, het bouwen van boshutten of kleine beestjes! Ook in de kleine speeltuin is volop speelplezier te beleven.

Accomodaties op Landal Gooise Heide

Er zijn op Landal Gooise Heide alleen maar luxe safaritenten te vinden! Hierdoor geniet je nog meer van het buiten leven. Voor kleine en grotere gezinnen is er een mooie tent te krijgen. Het echte kampeergevoel, maar dan met alles bij de hand. Denk aan comfortabele bedden, eigen keukenblok, badkamer met toilet en een veranda met tuinmeubilair.

Boek direct!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor