Vier je kinderfeestje bij Beeld en Geluid Hilversum

Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum

Vier je kinderfeestje bij Beeld en Geluid in Hilversum, hét instituut voor media. Kies voor een youtube vlog feestje, feestje in Jill-stijl of de Beeld en Geluid Experience. Er is van alles te beleven voor jong en oud op het gebied van media, machtig mooi voor de kinderen!

Let's Youtube Vlogfeestje bij Beeld en Geluid in Hilversum (8 t/m 14 jaar)

Tijdens het 'Let's Youtube vlogfeestje' ben je een echte ster! Je begint het feestje met taart en limonade om vervolgens aan de slag te gaan met jullie eigen video. Eerst gaan jullie brainstormen over de vlog die je wilt maken om vervolgens alles zelf te filmen met professionele vlogcamera's en in elkaar te monteren. 

Kinderfeestje in Jill-stijl (7 t/m 13 jaar)

Met het kinderfeestje in Jill-stijl staat het feestje direct in het teken van Glitter & Glamour. Het feestje begint met een high tea met thee, limonade en sjiekje gebakjes. Vervolgens gaan de kinderen - net als Jill - aan de slag met een vulpen om de mooiste tekeningen te maken. Jill is zelf niet aanwezig, maar laat wel leuke tips voor het feestje achter! Als een echte tv-queen mag je vervolgens door de showdeur stappen en je beste dansmoves laten zien op het Toppop podium. 

Ervaar hoe het is om in de spotlights te staan tijdens de Beeld en Geluid Experience (4 t/m 12 jaar)

In de Beeld en Geluid Experience ontdek je de wereld van de media. Treed op op het podium van de POPStudio, kom op als een echte beroemdheid of presenteer het nieuws. Speel mee in een spannende scene uit Flikken Maastricht of ga aan de slag met het maken van jouw eigen Buurman en Buurman animatie. Er is zoveel te beleven! Je hoeft voor dit feestje niet van tevoren te reserveren, maar als je bij binnenkomst even aangeeft dat je een verjaardagspartijtje viert, krijg je wel nog een flyer met de leukste paviljoens erop. 

Tijdens alle feestjes breng je een bezoek aan de experience en ligt er een cadeautje klaar voor de jarige job. De feestjes zijn uit te breiden met een kinderarrangement. 

Foto: website Beeld en Geluid

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!