Kinderfeestje op het Muiderslot

Herengracht 1, 1398AA Muiden

Een écht kasteel is natuurlijk een magische plek om je kinderfeestje te vieren - dus wat is leuker dan je partijtje op het Muiderslot?

Ridder- en jonkvrouwenfeest op het Muiderslot

Het is heel logisch: een kinderfeestje op het Muiderslot is een verjaardag met ridders en jonkvrouwen. Er zijn twee thema's:

  • de verdwenen schat
  • de geheime code

Feestje De Verdwenen schat (5-9 jaar)

De schatkist van Graaf Floris is verdwenen, niemand weet waar deze is gebleven. Verdien samen met je vrienden edelstenen en puzzelstukken om er zo achter te komen waar de schat is. Soms zijn de opdrachten grappig, soms een beetje spannend, maar vooral altijd heel feestelijk. Heb je alle puzzelstukken en edelstenen verzameld en ben je dapper langs de draak geslopen? Dan is het tijd voor de jarige om de schatkist te zoeken en wie weet gaat ‘ie nog open ook.

Feestje De geheime code (9+)

De schatkist staat op tafel, maar om deze te kunnen openen moet je eerst de geheime code kraken. Letters kan je verdienen door het doen van vele opdrachten. Maar….heb je de opdracht mis dan worden er delen van “de galg” opgebouwd.
Ben je met zijn allen slim, snel en vlug genoeg en lukt het jullie om de code te kraken?

Alles over de kinderfeestjes op het kasteel in Muiden

Het feestje duurt twee uur. Er mogen bij een feestje maximaal twee begeleiders mee. De kinderen krijgen limonade en een roze koek - maar je kunt ook een pannenkoeken- of taartarrangement reserveren in de Taveerne vóór of na het feestje. 

Bij een feestje in de winter is het goed om iets warms aan te hebben - dan wordt het partijtje gevierd in de Kazemat maar kan het in en rond het kasteel best koud zijn.

Wil je meer weten of navragen wanneer je dit feestje kunt vieren? Neem contact op met de afdeling Reserveringen van het Muiderslot op 0294-256262 of info@muiderslot.nl. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!