Kinderfeestje Kasteel-Museum Sypesteyn

Nieuw-Loosdrechtsedijk 150, 1231 CL Loosdrecht

Beleef op je verjaardagsfeestje een onvergetelijke middag als prachtige jonkvrouw of stoere ridder in Kasteel-Museum Sypesteyn in Loosdrecht. 

Vier je kinderfeestje bij Kasteel-Museum Sypesteyn

Tijdens een kinderfeestje in Kasteel-Museum Sypesteyn kruipen de kinderen in de huid van een prachtige jonkvrouw of stoere ridder. In één middag leren ze precies hoe een jonkvrouw of ridder zich hoort te gedragen. Dansen op middeleeuwse muziek, leren lopen met een boek op je hoofd of een paardenrace winnen! 

Rondleiding door het kasteel 

Een gids gaat met de kinderen op avontuur door het kasteel. Lopen door spannende gangetjes op zoek naar de geheime deur, terwijl ondertussen een kijkje wordt genomen in de prachtige kamers van het kasteel, zoals de wapen- en porseleinkamer. Er worden geheime codes gekraakt om op zoek te gaan naar de schat van jonkheer Henri van Sypesteyn. Na afloop krijgen de kinderen een officieel kasteeldiploma. 

Praktische informatie over het kinderfeestje in Kasteel-Museum Sypesteyn

Het kinderfeestje is geschikt voor kinderen van ca. 5 t/m 8 jaar en voor maximaal 10 kinderen. Er is ook een feestje te boeken voor heksen en tovernaars. Dat feestje is voor de wat oudere kinderen (van 8 t/m 10 jaar). Kijk voor meer informatie over de beschikbare dagen en/of extra mogelijkheden op de website van Sypesteyn.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!