Wil jij je eigen Tik Tok filmpje opnemen op jouw verjaardag? En dat samen met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes. Vier dan een Tik Tok dansfeestje bij je thuis. Carmen van Weersel of Ashley Guijt komen je graag helpen.

Tik Tok kinderfeestje bij je thuis

Carmen van Weersel (65.000+ volgers) of Ashley Guijt (300.000+ volgers) leren jou op je feestje de beste dansmoves en geven je tips en do's & don't over Tik Tokken. Samen maken jullie een te gekke video die je achteraf zelf kunt plaatsen!

Van Tik Tok Quiz tot Mashup

Het feestje begint met een Tik Tok Quiz om de kennis van de kinderen te testen. Lekker actief opwarmen en dan... de leukste dansjes leren. Deze dansjes worden achter elkaar geplakt tot een officiële Tik Tok Mashup! Aan het einde van het feestje ontvangen de kinderen een uniek Tik Tok Diploma!

Camen van Weerdel

Carmen neemt de kinderen lekker mee in de dans en begeleidt ze zelf. Al jaren is de danseres en dandocent. Je kunt haar op Tik Tok ook niet missen met maar liefst 65.000 volgers!

Ashley Guijt

Ook met Ashley kan je samen een leuke Tik Tok video maken. Met meer dan 300.000 volgers gaat dit helemaal goed komen op jouw feestje. 

-----------------------------------------------

Meer tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten en uitjes
in regio 't Gooi!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids 't Gooi
(@gokidstgooi)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor