Escaperoom Experience 'Het Kanon' bij Fort Uitermeer

Uitermeer 3, 1381HP Weesp

Spannend kinderfeestje: de Escaperoom Experience Het Kanon in Plofhuis 3 bij Fort Uitermeer in Weesp. Samen puzzels en raadsels oplossen om een testschot te maken!

Plofhuis 3 bij Fort Uitermeer

In Fort Uitermeer in Weesp vind je Plofhuis 3 - het gebouw dat werd gebruikt als munitiewerkplaats waar o.a. munitie werd getest. Binnen in dit plofhuis staat een origineel kanon, waarmee de kinderen tijdens de Escaperoom Experience een testschot gaan maken.

Op zoek naar codes en sleutels voor Het Kanon

De onderdelen voor het laden van het kanon zitten nog achter slot en grendel, en Majoor Kluns is alle codes en sleutels kwijtgeraakt. De kinderen gaan dus aan de slag om alle codes en sleutels binnen een uur te vinden. Dat doen ze door het oplossen van puzzels en raadsels. Een escaperoom zonder dat je opgelsoten wordt!

Escaperoom Experience: perfect voor een partijtje

Deze Escaperoom Experience 'Het Kanon' is natuurlijk perfect om je kinderfeestje te vieren - geschikt voor kinderen van ongeveer 8 tot 12 jaar. Er kunnen vijf tot twaalf kids meedoen.

Top kinderfeestje in Weesp

Het feestje met de Escaperoom Experience begint met een gezellige ontvangst met wat te drinken, waarbij jullie het nodige te horen krijgen over de locatie en de 'handleiding' voor Het Kanon. 

De kids krijgen een uur de tijd om het testschot te maken en moeten dus hard aan het werk met de puzzels en raadsels. Na afloop krijgen ze weer wat te drinken, chips erbij en een kanonniersdiploma.

Aanvullende activiteiten voor het feestje

De Escaperoom Experience is trouwens ook supergoed te combineren met andere activiteiten op Fort Uitermeer:

  • speurtocht over het fortterrein - op zoek naar de granaat
  • Plofkapsel maken met een compressor
  • RC challenge met een op afstand bestuurbare mini LandRover Defenders, een bootje of drone