Ravensteinselaan 3, 3744ML Baarn

Kom lekker een hapje eten of drinken bij de Boederijcafé van Hoeve Ravenstein in Baarn. Je kunt hier lekker tussen de bossen, koeien en kalfjes en vogels genieten. In de zomer kan je hier heerlijk op het terras zitten. Maar ook als het iets frisser is kom je gewoon naar binnen! 

Landgoed Groeneveld in Baarn

Je kan hier heerlijk genoten van de omgeving met een wandeling, fietstocht of bezoekje aan de vele bezienswaardigheden in de buurt. Tussen de bossen ligt Hoeve Ravenstein met een eigen Boerderijcafé en Boerderijwinkel!

Boerderijcafé Hoeve Ravenstein

Kinderen kinderen hier volop kiezen uit allerlei gezonder lekkernijen. Eet bijvoorbeeld een lekker boerderij-ijsje. Natuurlijk is er op het erf ook van alles voor ze te beleven! En als de kinderen lekker spelen kan je zelf natuurlijk ook wat lekkers nemen. Bijvoorbeeld een heerlijke high tea.

Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein

Bij de boerderijwinkel kan je vele lokale (vlees)producten halen. Je kan naast hun eigen rundvlees afkomstig uit hun eigen veehouderij, ook terecht voor je dagelijkse boodschappen zoals brood, zuivel, groente en kaas. Allemaal streekproducten, vers en duurzaam. Ze beschikken tevens over het officiële certificaat ‘Glutenvrij’ van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Je vindt er duizenden  allergenenvrije producten, zoals lactose-, melk-, suiker- en notenvrije producten.

Activiteiten voor kinderen

Wil je er echt een leuk dagje van maken? Er zijn vele activiteiten voor kinderen te beleven. Hiermee kunnen jullie samen heel veel plezier beleven. Of vier jouw kinderfeestje hier!

Ontdek alle mogelijkheden

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor