Wil jij in de kerstvakantie naar de tentoonstelling World of Dinos in Expo Haarlemmermeer? Dit is de grootste expo van Europa naar een waar ‘jurassic park’! World of Dinos is het ultieme uitje voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!

Krijg nu 20% korting op jouw kaartjes voor World of Dinos via Go-Kids!

Bestel jij via onderstaande link jouw kaartjes voor Wold of Dinos, dan krijg jij 20% korting op alle kaartjes die je koopt.

  • Ga naar de Go-Kids actiesite
  • Kies de datum wanneer je wilt gaan en beschikbaar is
  • Kies een beschikbaar tijdslot
  • De korting wordt nu automatisch getoond bij de kaarten
  • Kies het aantal kaarten dat je wilt hebben
  • Druk op reserveer
  • En ga verder in het betaalsysteem

Reserveer jouw kaarten hier!

World of Dinos in Expo Haarlemmermeer

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Expo Haarlemmermeer. Samen vormen ze van 10 december t/m 15 januari World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. Geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 10.000 vierkante meter en met geen enkele andere expo te vergelijken.

Levensgrote dino's

World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor.

Leuke activiteiten voor kinderen

Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in
onze opgravingen met zand.  

 

-----------------------------------------------

Like & volg!

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio!

Aanmelden Go-KidsTips

 

 

Print deal