Jelly Jam Dance is de dansschool van Naarden en Bussum met meer dan 20 jaar ervaring. Je kunt hier terecht voor danslessen en aerobics voor alle leeftijden en op verschillende niveau's. Ontdek onder andere Streetdance, HipHop, breakdance, kinderdans, Modern/Jazz dance, Dance hall en Puppydance en nog veel meer!

Jelly Jam Dance, de dansschool van Naarden en Bussum

Dansen en muziek werkt inspirerend en brengt emoties teweeg. Het is niet alleen leuk en gezellig, maar ook goed voor conditie en gezondheid. Binnen Jelly Dance is iedereen gelijkwaardig aan elkaar. Respect voor elkaar en samenwerken zijn daarbij belangrijke waarden binnen de lessen. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen al komen dansen!

Danslessen bij Jelly Jam Dance

Jelly Jam Dance beidt verschillende danslessen voor verschillende leeftijden:

  • Peuterdans (2,5-4 jaar)
  • Puppydance (4-5 jaar)
  • Streetdance (6-11 jaar
  • Streetdance/HipHop (9-11 jaar)
  • HipHop (12-14 jaar, 15+ jaar, for Boys)
  • Breakdance (7-15 jaar)
  • Modern Dance (15+ jaar)
  • K-Pop (13+ jaar)
  • HIIT Workout buiten (12-18 jaar)

Meer dan alleen danslessen!

De lessen worden aangeboden door 9 gediplomeerde en ervaren docenten. Zij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trend in en de coolste moves. Tijdens het dansseizoen worden vaak extra activiteiten aangeboden. Ook wordt er regelmatig meegaan aan HipHop wedstrijden of andere optreden op evenementen! En het dansseizoen wordt met een spetterende show in een theater afgesloten. 

Proefles volgen

Wil je weten of dit iets voor jou is? Volg een proefles! De kosten hiervan worden bij aanschaf van een lidmaatschap verrekend.

Dansdagen tijdens de vakantie

Ook tijdens de vakanties worden en speciale Dansdagen georganiseerd en is er zelf in de laatste week van de zomervakantie een Summer Dance camp! 

Kinderfeestje bij Jelly Jam Dance

Wil jij jouw kinderfeestje vieren bij Jelle Jam Dance? Kinderen van 4 t/m 16 jaar kunnen gezellig met z'n alleen dansen! Maak er samen een mooie dag van en leer nieuwe moves. Natuurlijk kan ik overleg bekeken worden naar welke dansstijl de voorkeur uit gaat.

-----------------------------------------------

Meer tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Gooi & Vechtstreek!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Gooi & Vechtstreek
(@gokidstgooi)

Go-Kids Amsterdam - Socials