Manege en Dressuurstal Hallinckveld in Loosdrecht

Nieuw Loosdrechtsedijk 133, 1231 KR Loosdrecht

Bij Manege- en dressuurstal Hallinckveld in Loosdrecht ben je aan het juiste adres om alles te leren over paarden, van paardrijlessen, de smurfenclub tot ponykampen. 

De Smurfenclub voor de kleintjes bij Manege & dressuurstal Hallinckveld 

Iedere vrijdagmiddag om 15.00 uur zijn kinderen (vanaf 4 jaar) welkom om op spelenderwijs om te leren gaan met de brave pony's van de manege. In stap leren ze de basisbeginselen van het paardrijden. Per kind wordt verzocht minimaal 1 ouder/volwassene aanwezig te zijn om de pony vast te houden. Aanmelden voor de club kan per keer bij de bar, telefonisch of per mail. 

Rijlessen voor elk niveau op de Manege in Loosdrecht

Of je een beginnende of ervaren ruiter bent, bij Manege- en dressuurstal Hallinckveld wordt er voor ieder niveau een les aangeboden, met natuurlijk de allerliefste pony's en paarden voor de beginners en wat meer uitdagende en goed opgeleide paarden voor gevorderden. Je kunt de verschillende disciplines van paardrijden leren; Dressuur, Springen, Voltige, Carroussel en Buitenrijden. 

Pony verzorgdag en Ponykamp in de vakanties 

In de vakantieperiodes organiseert de manege 1daagse ponykampen of ponykamp weken. Bij de 1daagse ponykamp kun je van tevoren je favoriete pony reserveren om deze vervolgens op de verzorgdag te voeren, verzorgen en mee te doen aan de poetswedstrijd. De ponykamp weken vinden over het algemeen plaats in de zomervakanties en zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het kamp vindt dan plaats van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. De laatste avond wordt er een bonte avond georganiseerd en mogen de kinderen een nachtje blijven slapen. Verder bestaat het kamp uit workshops, lessen, mennen, buitenritten en meer. 

Foto: Facebook Manege Hallinckveld

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!