De zomerkampen van Mad Science in de Bibliotheek in Bussum zijn een waanzinnige belevenis voor de kinderen, vier dagen vol activiteiten, ontspanning en experimenten.

Dagkampen van vier dagen 

De Mad Science zomerkampen zijn dagkampen: de kinderen (7 - 11 jaar) zijn voor het avondeten en slapen gewoon thuis. Vier dagen achter elkaar starten ze om 9.00 uur met het programma dat duurt tot 16.00 uur. Lunch, drinken en tussendoortjes worden natuurlijk verzorgd.

Wat is een Mad Science Zomerkamp?

Het is een zorgeloze week met veel verschillende activiteiten, ontspanning en experimenten. Iedere zomer is er een nieuw programma. In de ochtend krijgen de kids uitleg over het thema van de dag en leren ze de eerste begrippen die ermee verband houden. De rest van de dag leren ze vooral door lekker veel te doen! Tussendoor is er nog voldoende ruimte om lekker te spelen, spelletjes te doen en natuurlijk om te eten en te drinken.

De kinderen krijgen bovendien een leuke labjas, een key-chain en verschillende dingen om mee naar huis te nemen.

Check voor alle info over de Mad Science Zomerkampen het online magazine!

Inschrijven voor Mad Science Zomerkamp?

Lijkt het je wat voor jouw kind? Ja toch? Voor alle detailinformatie over data en prijzen en om in te schrijven ga je naar de website van Mad Science!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!