AquaActief zwemactiviteiten in 't Gooische Bad in Hilversum

Franciscusweg 229, 1216SE Hilversum

In 't Gooische Bad in Hilversum verzorgt De Winter Sport diverse AquaActief zwemactiviteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen bijvoorbeeld babyzwemmen, peuterzwemmen en AquaFun voor kids.

Baby- en peuterzwemmen in Hilversum

Met zwemlessen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Door lessen baby- en peuterzwemmen leren de kindjes al vroeg zich prettig te voelen in het water en doen ze allerlei vaardigheden op die ze helpen bij het latere diplomazwemmen.

Babyzwemmen bij De Winter Sport

Op een rustige en plezierige manier kennis maken met het zwembad. Zowel de motoriek, coördinatie als de ademhaling wordt gestimuleerd. Spelletjes, spetteren, beginselen van het drijven en onder water gaan worden behandeld tijdens het babyzwemmen. De lessen worden gegeven onder begeleiding van een zwemonderwijzer die zorgt voor veel persoonlijke aandacht. De instroom naar reguliere zwemles wordt met babyzwemmen bevorderd. 

Peuterzwemmen in 't Gooische Bad

Afwisselend banenzwemmen, spelactiviteiten en samenwerkingsopdrachten uitvoeren in het water. Dit is wat tijdens een peuterzwemles naar voren komt. Even als bij babyzwemmen is het tijdens peuterzwemmen ook belangrijk is dat ouders de ruimte krijgen om op een prettige manier met hun kind in contact te zijn.

AquaFun voor kinderen

Tijdens een Aquafun les staat plezier voorop! Onder begeleiding van een bevoegd zwemonderwijzer spelletjes doen in het water binnen diverse thema’s. Naast het doen van spelletjes wordt er ook aandacht besteed aan het verbeteren van zwemvaardigheden en maken kinderen kennis met een stukje reddend zwemmen. Een enorm gevarieerde zwemles dus!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!