Bij Watersportcentrum Sloterplas in Amsterdam kun je iedere mei- en zomervakantie terecht voor een te gek vakantiekamp met splashweken, een zeilkamp of meerkamp. Ook in 2021 kunnen deze kampen gelukkig weer worden geboekt. 

Boek de splashweken!

Zomerkamp op 't water in Amsterdam

Ben je 8 jaar of ouder en gek op watersport? Dan ben je bij Watersportcentrum Sloterplas aan het juiste adres om te leren zeilen, kanoën, suppen en meer. In de zomervakantie worden er speciale Splashweken georganiseerd, waarbij kinderen de hele dag heerlijk kunnen sporten en spelen op de Sloterplas. 

Er zijn drie verschillende Splashweken (let op: niet elke splashweek wordt in alle vakanties georganiseerd:

  • Splashweek Zeilen
  • Splashweek Meerkamp
  • Splashweek combi Zeilen / meerkamp

Splashweek Zeilen

Wil jij dit jaar leer zeilen en ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan vaar je in de optimist! De optimist is een stabiele zeilboot, waar je met zijn tweeën in vaart, dus haal ook je vriendjes en vriendinnetjes over om met jou te gaan zeilen! Tijdens de Decathlon Splashweken leer je kennismaken met het zeilen door allerlei leuke spelletjes en wedstrijdjes op het water te doen.

Zeilkamp bij Watersportcentrum Sloterplas

Splashweek Meerkamp

Tijdens de Splashweken Meerkamp beleef je volop waterpret met iedere dag een ander onderdeel, zoals vlotbouwen, kanoën en waterfietsen. Je maakt bijvoorbeeld een grote tocht door het het Sloterpark in de kano, daagt je groep uit voor een wedstrijd wie het beste vlot kan bouwen en doet een estafette race en andere spellen met waterfietsen.

Meerkamp dagdelen - ochtend of middag

Wil je liever niet de hele dag op kamp? Dan kun je je ook aanmelden voor de dagdelen. Je kunt dan zelf kiezen of je liever de ochtenden of juist de middagen komt. 

Splashweek Combi Zeilen/Meerkamp 

Last but not least het kamp waarbij je zeilen en meerkamp met elkaar kunt combineren. In de ochtend ga je bijvoorbeeld zeilen in de Optimist, en in de middag vlotten bouwen, kanoën of waterfietsen! Ideaal om van verschillende onderdelen te genieten. 

Meerkamp Splashweek Watersportcentrum Sloterplas

Decathlon Splashweken zomervakantie 2021

In de zomervakantie van 2021 kan jouw sportieve kind bij Watersportcentrum Sloterplas weer meedoen aan de Decathlon Splashweken!

Alle kampen zijn de hele week, van maandag tot en met vrijdag. Voor de hele dagen elke dag van 10.00 tot 16.00 uur, de halve dagen: ochtend van 10.00 tot 12.30 uur of middag van 13.30 tot 16.00 uur.

De lunch in de pauze wordt op maandag t/m donderdag verzorgd, op vrijdag is er een picknick en kan iedereen zelf iets lekkers meenemen.

Decathlon Splashweek boeken?

Lijkt het je wel wat voor je kind - zo'n Decathlon Splashweek in de zomervakantie? In de mei- en zomervakantie kunnen ze zich aanmelden. 

Meer info & Boeken