Hoe leuk is dit: lekker thuis met de kinderen naar de heerlijke poppenvoorstelling Aladdin van Poppentheater Koekla kijken! Het kan met Rietveld Thuis Theater.

Help artiesten de corona crisis door

Supermooi initiatief van het Rietveld Theater in Delft om artiesten door de corona crisis heen te helpen. Want tja, als de artiesten geen voorstellingen kunnen spelen hebben ze ook geen inkomsten. Dat is heel heftig voor ze, dus prachtig dat er iets geregeld wordt waardoor ze toch nog wat geld kunnen verdienen met online optredens.

Poppentheater Koekla speelt Aladdin in jouw thuistheater

Vanmiddag speelt Poppentheater Koekla de voorstelling Aladdin in het thuistheater. Het verhaal ken je ongetwijfeld - het wordt door Koekla heerlijk in beeld gebracht met prachtige poppen. Je koopt een kaartje voor de voorstelling, dat kost € 5,= per persoon of € 10,= voor de hele familie. Natuurlijk kun je valsspelen maar dat wil je niet, want de artiesten hebben deze inkomsten keihard nodig. Je kunt ook naast het ticket een donatie doen!

Poppentheater Koekla

Live voorstelling - twee weken lang terug te kijken

De live voorstelling van Aladdin door Poppentheater Koekla is om 15.00 uur vanmiddag, op woensdag 29 april. Dat is al bijna op het moment dat ik dit schrijf, maar gelukkig hoef je er niet per se op dat moment naar te kijken.  De poppenvoorstelling wordt fijn opgenomen en is twee weken lang terug te kijken via de link die je bij het ticket krijgt. Kun je dus ook twee keer kijken... of nog meer... tot Aladdin je neus uitkomt.

Meekijken naar Aladdin