De tijd vliegt alweer voorbij! Nog maar even en Sinterklaas is weer in het land. Hoog tijd dus om alle sinterklaas intochten in 't Gooi in kaart te brengen. Zijn jullie ook zo benieuwd wanneer de Sint bij jou aankomt? Wij hebben de intochten én alvast wat leuke extra activiteiten voor jullie verzameld! Het is natuurlijk wel zo leuk om de Sint en Pieten samen met de kinderen te ontmoeten. 

Handige Sinterklaas Aftelkalenders!

We hebben twee superhandige Sinterklaas aftelkalenders voor je... één om de nachtjes af te strepen tot de intocht van Sint in Nederland, en één om de nachtjes af te strepen tot Pakjesavond (mét schoenenzetkalender). Je kunt ze gratis downloaden en printen, zo leuk!

Download nu!

Sinterklaas intochten in 't Gooi

Kijken jullie kinderen ook zo uit naar de komst van Sinterklaas (en natuurlijk naar de cadeautjes)? Vol spanning en zenuwen wachten ze vaak de komst van Sinterklaas af en wat is er nu toffer dan het live bijwonen van de intocht van Sinterklaas? Ook in 't Gooi komt Sinterklaas op verschillende momenten en dorpen aan. Dan kun je ook nog kiezen wat jullie het beste uitkomt: 

Zaterdag 16 november 2019

Zondag 17 november 2019

Zaterdag 23 november 2019

Sinterklaas activiteiten in 2019

Tja, en dan is de Sint ineens weer in ons land. De eerste grote spanning is er af, tijd om af te tellen naar 5 december, maar natuurlijk kun je in de tussentijd nog genieten van zoveel leuke activiteiten in het Sinterklaas-thema. Er wordt van alles georganiseerd in 't Gooi en omgeving, zoals:

We hopen dit overzicht natuurlijk nog goed te kunnen blijven aanvullen de komende tijd. Kom jij ergens een intocht of activiteit tegen die we in onze Go-Kids agenda en dit overzicht kunnen opnemen? Laat het ons weten, dat vinden we superfijn! Het handigst is via de mail naar gooi@go-kids.nl... dank je wel alvast!