We weten het allemaal: veel lokale ondernemers hebben het enorm zwaar door alle corona maatregelen. Het leek ons dan ook een tof plan om ze zoveel mogelijk te steunen door voor decembercadeaus te kijken wat zij in de aanbieding hebben voor jullie, in het kader van #supportyourlocals. En oh, kom er eens kijken wat voor leuks!

Webshops uit de regio

Timmerpakketten

Timmer Amsterdam

Superleuk in de schoen of onder de kerstboom: zo'n tof Timmerzakje van Timmer Amsterdam! Daarmee kunnen de kids lekker zelf aan de slag om iets moois te timmeren - hoe leuk is dat?

Timmerzakje van Timmer Amsterdam

5% korting op alle snoep

Webshop van Snoepwinkel Papabubble 

Bij Papabubble hebben ze speciaal voor de feestdagen een heerlijke mix aan kerstsnoepjes samengesteld. Via de webshop van Papabubble kun je kortingscode GO-KIDS-5 invoeren, waarmee je 5% korting (op alles in de webshop) krijgt! 

10% korting op alle Feestspullen

Feestwinkel.nl

In deze feestelijke webshop hebben ze zo ongeveer alle feestspullen die je maar kunt bedenken - dus ook volop versiering en verkleedkleding voor de Sinterklaas- en Kersttijd. En hoe fijn is dit: met de Go-Kids kortingscode krijg je maar liefst 10% korting bij Feestwinkel.nl. Check die kortingscode!

Feestwinkel.nl 10% Go-Kids korting

DIY pakketten

Atelier Zoet & Zagen

Lijkt het jou nou niet leuk om samen met de kids sieraden te maken van Recycle materiaal? Bij Atelier Zoet & Zagen kun je handige DIY pakketten bestellen. Er is een "pakketje kralen" en een "pakketje plastic". In het pakket vind je alle materialen (en meer) die je nodig hebt, en een duidelijke uitleg met foto's, voor het maken van een set oorbellen, een armband en een ketting. 

Superleuk voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar, of gezellig samen met een volwassenen. Je kunt het pakket cadeau geven in december, of juist de zelfgemaakt sieraden! 

DIY pakket sieraden maken van Zoet & Zagen

Regio Amsterdam

Chat spullen

Ballorig Amsterdam Arena

De vestiging Amsterdam Arena van het indoor speelparadijs Ballorig heeft een aantal leuke ideetjes voor je:

  • koop 10 toegangstickets (onbeperkt geldig) en krijg er een gratis Meet & Greet met Chat bij
  • Chat knuffel
  • Chat bidon

Met je aankoop maak je ook nog eens kans op een goed gevuld Chat-merchandise pakket - persoonlijk thuis afgeleverd door Chat zelf!

Gratis cadeautjes bij de VerbroerderIJ - Grote weg-geef-feest 

Op zaterdag 5 december organiseert de VerbroerderIJ een groot weg-geef-feest. In de week voorafgaand kan iedereen die thuis wat over heeft, boeken die je niet meer leest of speelgoed waar niet meer mee wordt gespeeld een cadeautje af komen geven bij de VerbroerderIJ, waarna op zaterdag 5 december andere kinderen (én volwassenen) een mooi cadeautje uit mogen zoeken. Kijk op de website van de VerbroederIJ voor meer informatie. 

Cadeaubon voor een dagje klimmen

Fun Forest Amsterdam

Geef een dagje klimmen cadeau voor de feestdagen, dat is leuk voor jong en oud! Een cadeaubon voor Fun Forest Amsterdam is er al vanaf € 19,95 en doet het supergoed in de schoen of onder de kerstboom.

Fun Forest Amsterdam

Regio 't Gooi

Peter Panda cadeau pakketten

Spelekids Loosdrecht

Indoor speelparadijs Spelekids in Loosdrecht heeft de lieve Peter Panda als mascotte. Van die leuke Panda hebben ze verschillende cadeautjes waar Sint of de Kerstman jouw kind(eren) mee kan verblijden: gezellig verpakte cadeau pakketten, variërend in prijs van € 5,= tot € 15,=. Je kunt de cadeautjes telefonisch bestellen via 035-582 7970. Nadat Peter Panda jouw cadeau heeft klaargemaakt kun je het bij Spelekids ophalen - als je niet in de omgeving van Loosdrecht woont. Woon jij wel in de omgeving Loosdrecht? Wat een geluk, dan komen ze het persoonlijk brengen!

Spelekids cadeaupakketten

Zeilcursus met houten miniatuur bootje cadeau

Zeilschool Vinkeveen

Houdt jouw kind (6-17 jaar) van lekker sportief buiten bezig zijn - bij voorkeur op of in het water? Dan is een zeilcursus een perfect plan... als je v;óór 1 januari een plekje boekt bij Zeilschool Vinkeveen voor een cursus in een schoolvakantie in de lente, zomer of herfst van 2021 krijg je een een echte houten miniatuur zeilboot ter waarde van € 19,95 cadeau!

Zeilschool Vinkeveen