Valt niet mee soms hè, die lockdown. Elke dag - de hele dag - thuis met je kinderen. Moet je ze lesgeven ook terwijl jij natuurlijk ook andere dingen te doen hebt. Werk of wat je ook doet als ze normaal gesproken op school of bij de kinderopvang zitten... het komt behoorlijk in de knel als je ook juf of meester moet spelen. Je wilt het wel gezellig houden thuis ook, leuke dingen met ze doen in een fijne sfeer.

Leuke activiteiten met de kinderen tijdens de lockdown

Het ideaal als je steeds iets leuks weet om te doen voor ze. Buiten het 'moeten' voor school, gewoon leuke dingen waar jij en je kids blij van worden. Daar is de één beter in dan de ander - en iedereen is een keer uitgeput. Qua ideeën of qua energie... of allebei.

Elke dag een ThuisTip in je mailbox!

Om je te helpen heb ik een toffe samenwerking met Susanne van Suus Kinderfeestjes: we sturen je - natuurlijk helemaal GRATIS -  elke dag een fijne ThuisTip in je mailbox. Dat wordt een mooie afwisseling van spelletjes, knutseltips, beweegtips en buitentips. Elke dag iets anders, de ene keer van Go-Kids, de andere keer van Suus kinderfeestjes. Dat gaan we in elk geval doen zolang de kids nog niet naar school mogen - zodat jij tijdens de lockdown steeds nieuwe ideetjes hebt!

Meteen aanmelden!

Ja, natuurlijk is het gratis!

Samen komen we er wel doorheen

Het is zoals Mark Rutte het steeds zegt vind ik: samen komen we er wel doorheen. Door op elkaar te letten, elkaar te helpen en ondersteunen en fijn samen te werken. Deze samenwerking is er ook zo één: hoe leuk is het dat Suus en ik zo'n mooi idee hebben opgezet? We vinden het allebei superleuk om te doen en helpen jou met heel veel liefde aan inspiratie voor leuke dingen om met de kids te doen tijdens deze coronatijd. Dat deden we al apart van elkaar met Suus' Kinderfeestjes en Go-Kids, en nu ook samen!

Ik hoop dat jij het ook een leuk plan vindt en je snel aanmeldt, zodat wij jou en je kinderen blij kunnen maken met onze dagelijkse ThuisTips!

Groetjes - ook van Susanne -

Anneke Ranzato
Go-Kids

 

Bij Suus' Kinderfeestjes vind je alles voor een onvergetelijk kinderfeestje thuis handig bij elkaar.

En bij Go-Kids vind je de tofste uitjes, feestjes, kindvriendelijke restaurants, clubjes, opgroeiadresjes en meer in 26 regio's in Nederland!