Gezien de corona-lockdown is Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam tijdens de kerstvakantie gesloten en kun je daar dus niet naartoe om met de kids te genieten van de toffe vakantie-activiteiten die ze daar altijd organiseren. Maar ze laten je niet in de steek en hebben dus allerlei leuke dingen bedacht die jij met je kinderen kunt doen in deze vakantie. Lichtpuntjes in de winter hebben ze die genoemd!

Lichtpuntjes in de winter

Lichtpuntjes kunnen van alles zijn. Volgend jaar weer naar school met je vrienden, in de vakanties logeren bij opa en oma, of fantaseren over een bezoek aan Het Scheepvaartmuseum. Dingen die we nu allemaal even niet kunnen doen, maar waar we binnenkort weer van kunnen genieten. Op de website van Het Scheepvaartmuseum vind je allerlei leuke tips en ideeën voor tijdens de kerstvakantie. Leuk om zelf te doen, maar ook leuk voor het hele gezin.

Online overwinteren met Het Scheepvaartmuseum

Wat voor activiteiten zijn dat allemaal, die ze voor je hebben bedacht? Kijk maar:

Het zou zomaar kunnen dat er verderop in de vakantie nog nieuwe activiteiten bijkomen, dus check vooral ook het overzicht van de Lichtpuntjes in de winter!