Het is ongeveer 4 jaar geleden: wij gingen samen uit eten om te babbelen over kinderactiviteiten. Nadine werkte bij het Zaantheater, Anneke was al een jaar bezig met Go-Kids Zaanstreek-Waterland (Zaanland). Ze was bezig met het inrichten van Go-Kids Amsterdam - want ze vond dat deze fijne website niet mocht ontbreken in de hoofdstad. Dat wilde ze liever niet alleen doen naast haar baan en Zaanland, en Nadine besloot gelukkig al snel dat ze graag mee wilde doen!

Go-Kids Amsterdam - sinds 2017

En zo geschiedde. Go-Kids Amsterdam ging per 1 juli 2017 de lucht in en sindsdien werken we met veel plezier aan deze regio. De eerste anderhalf jaar nog samen met Stéphanie, sindsdien met z'n tweetjes. Samen doen we ons best om voor jullie steeds zoveel mogelijk uitjes, activiteiten, clubjes, kinderfeestjes, theatervoorstellingen en nog veel meer leuks voor je gezin in de regio Amsterdam op een rij te zetten. 

Go-Kids 't Gooi hing er een beetje bij

Twee jaar geleden hebben we het beheer van Go-Kids 't Gooi overgenomen van de toenmalige regiomanager. Dat hebben we eerlijk gezegd nooit heel goed kunnen doen: de focus lag natuurlijk altijd bij Amsterdam. 't Gooi hing er toch maar een beetje bij, terwijl het een mooie regio is met heel veel mogelijkheden.

Gezocht: nieuw regiomanagement

Nu is het tijd om het stokje door te geven. De kinderen van Anneke zijn de Go-Kids leeftijd ontgroeid (14 en 16 zijn ze alweer) en Nadine zal juist in oktober voor het eerst moeder worden. Samen hebben we besloten dat we Go-Kids Amsterdam prima hebben opgebouwd, maar dat het tijd is om ruimte te creëren voor andere activiteiten. We zoeken dus nieuw regiomanagement... dat kan één persoon zijn of een team zoals wij. Voor Amsterdam en 't Gooi apart of samen - dat gaan we wel zien.

Goed overdragen

We stoppen natuurlijk niet zomaar opeens meteen. Ons mooie platform voor ouders in Amsterdam willen we graag goed overdragen aan onze opvolger(s), die dan perfect kan doorbouwen op de door ons gelegde basis. Misschien ben jij die opvolger wel? Go-Kids runnen is een perfecte job voor één of meer ondernemende moeder(s) of vader(s) die graag heel zelfstandig aan het werk gaan met deze superleuke site.

Hulp in de beginfase

Anneke stopt trouwens sowieso niet met Go-Kids - ze heeft ook nog de regio's Zaanland en Westfriesland en is van plan dat zo te houden. Dat is handig, want met haar 5 jaar ervaring in de organisatie kan en zal ze onze opvolger(s) ook heel goed helpen in de beginfase. Wel zo prettig toch?

Regiomanager van Go-Kids Amsterdam worden?

Lijkt het je wat, om regiomanager van Go-Kids Amsterdam en/of 't Gooi te worden? Het is géén baan in loondienst of freelance klus met uurloon... je wordt zelfstandig ondernemer in een hele fijne franchise-organisatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen inkomsten en zult daar al snel 24 tot 30 uur per week mee bezig zijn. Meer kan ook, dat is aan jou.

Wat maakt het werken voor Go-Kids nou zo leuk?

 • Je kunt er je eigen creativiteit in kwijt. Het is je eigen bedrijf, je eigen platform. Je hebt een bijna onbeperkte (wel begrensd door centrale afspraken natuurlijk) vrijheid in wat je doet en hoe je dat doet.
 • Je bent onderdeel van een franchise organisatie. Hierdoor heb je een groep van hele leuke collega's! En altijd een vraagbaak.
 • Fijn op zoek naar leukste activiteiten voor kids en die op de website verwerken in uitjes, feestjes, agendapunten, blogs, deals en nog veel meer.
 • Lekker brainstormen met ondernemers met een kindvriendelijk aanbod, meedenken in activiteiten, service, etc.
 • Regelmatig op pad met je eigen kids om uitjes te ervaren en daar verslag van te doen. 
 • Toffe activiteiten onder de aandacht brengen van je publiek, jouw klanten op die manier helpen aan bezoek en boekingen. En daar natuurlijk voor betaald worden.
 • Resultaten boeken met en leren over online marketing: SEO, social media en e-mail marketing.
 • Je kunt je eigen tijd indelen. Je kunt vanuit huis werken, onder schooltijd van je kinderen.
 • Elke studiedag en schoolvakantie - of als ze ziek zijn - ben je beschikbaar voor je kinderen.
 • Ouders motiveren en enthousiasmeren om erop uit te gaan met hun kids.
 • ... en ga zo maar door!

Kortom: het is een superleuke job voor iedereen die graag met leuke dingen voor gezinnen én online marketing bezig is. Check vooral ook de officiële vacature van Go-Kids:

Officiële vacature

Wil je meer weten over Go-Kids Amsterdam (of 't Gooi)? Je mag ons natuurlijk mailen op amsterdam@go-kids.nl.
Weet je genoeg en wil je in aanmerking komen voor het overnemen van onze mooie regio... neem dan contact op met Titia en Riëtte via info@go-kids.nl!

Voorlopig blijven wij natuurlijk gewoon fijn doen wat we doen voor Go-Kids Amsterdam!

Groetjes
Nadine & Anneke