Zin om heerlijk de kerstvakantie al schaatsend met het gezin door te brengen? Natuurlijk zou het te gek zijn als dat op natuurijs zou kunnen, maar niet getreurd als dat niet gaat lukken. Wij hebben een aantal toffe ijsbanen in 't Gooi verzameld waar je heerlijk kunt schaatsen! 

1. Winter Village Laren Ijsbaan

Ieder jaar verandert de Brink van Laren in een super gezellige Winter Village Laren, hét winterfestijn van 't Gooi. Van 22 november 2019 t/m 5 januari 2020 kun je heerlijk komen schaatsen, naar de lichtjesavond, meedoen met knutselochtenden en natuurlijk nog gezellig een kopje warme chocomel drinken in een van de omliggende horecagelegenheden. Houd de agenda goed in de gaten voor kinderdisco of een meet en greet met Frozen.  

2. Nederhorst on Ice 

In Nederhorst den Berg vind je de tijdelijke schaatsbaan: Nederhorst on Ice, een fijn overdekte ijsbaan met natuurlijk een klein cafeetje waar je na het schaatsen een drankje kunt doen. Bij deze ijsbaan kun je ook ijshockeyen, schaatslessen volgen en meedoen met het discoschaatsen. De schaatsbaan is geopend van 22 november 2019 t/m 5 januari 2020. 

3. Bussum op Ijs 

Kabouterschaatsen, schaatscursus, ijshockey clinic, het kan allemaal bij Bussum op Ijs, de tijdelijke schaatsbaan voor en door de inwoners van Gooise Meren. Niet alleen kun je hier dus deelnemen aan de verschillende activiteiten, je kunt ook lekker vrij schaatsen met het gezin, een kinderfeestje vieren en een hapje of drankje nuttigen bij Café 't Raedthuis op Ijs. Geopend van 6 december 2019 t/m 5 januari 2020.

4. MaxIJS Muiden 

Winkelcentrum Maxis in Muiden is tijdelijk omgedoopt tot ijsbaan. Een ijsbaan van maar liefst 325 m2 welteverstaan! Een heerlijke plek dus voor een middagje schaatsplezier in de kerstvakantie. Combineer je het gelijk met het doen van kerstinkopen? Neem dan vooral je bonnetje met aankoop van een van de winkels in het winkelcentrum mee, want dan is het schaatsen helemaal gratis! De schaatsbaan is geopend van 6 december 2019 t/m 12 januari 2020. 

Missen we nog een schaatsbaan in 't Gooi die echt niet in dit lijstje mag ontbreken? Laat het ons dan vooral weten via gooi@go-kids.nl. 

Dan wensen wij jullie natuurlijk heel veel schaatsplezier in 't Gooi!