Zomerzwemles in Sportcentrum De Meent

In de zomervakantie van 2019 vervallen de reguliere zwemlessen in Sportcentrum De Meent in Huizen. Wel kunnen de kinderen Zomerzwemlessen volgen bij Sportcentrum De Meent. Op deze manier kunnen de kinderen ook in de zomervakantie langer doorgaan met de zwemlessen.

Het is gebleken dat kinderen baat hebben bij continuïteit in zwemlessen gedurende vakantieperiodes, zodat het opgebouwde leerresultaat niet vervaagt.

Hoe gaat de Zomerzwemles in zijn werk?

Zomerzwemles is een exclusief product dat los staat van onze reguliere Zed & Sop Zwemles en is beschikbaar voor alle kinderen die reeds zwemles volgen in Zwembad De Meent of in Zwembad De Lieberg in Hilversum. Voor de Zomerzwemles gelden andere tarieven en deze zijn voor deelnemende kinderen €10,00 per les. Daarnaast hebben ze een aanbieding van 5x per week Zomerzwemlessen volgen = 4 Zomerzwemlessen betalen.

Meedoen met de Zomerzwemles in De Meent?

Als je gebruik wilt maken van de Zomerzwemles, dan raden we je aan om snel in Sportcentrum De Meent langs te komen en in te schrijven  de Zomerzwemlessen zitten elk jaar snel vol. 

Inschrijven voor de Zomerzwemles?

Je kunt bij de receptie inschrijven voor de Zomerzwemles (1 of meerdere dagen is mogelijk). Hierbij je ook voor andere dagen opgeven dan de zwemlesdag waarop jouw kind normaliter de reguliere Zed & Sop zwemlessen volgt. De Zomerzwemles wordt in zowel de eerste week van de Zomervakantie (van 15-7-19 t/m 19-7-19) als in de laatste week van de Zomervakantie (van 19-8-19 t/m 23-8-19) gegeven.

Details over de Zomerzwemles in Huizen vind je op de website van Optisport De Meent.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!