Wintercircus Hilversum keert terug voor alweer de zesde editie! In een volledig nieuw sfeervol tentencomplex kunnen jullie deze kerstvakantie weer volop genieten van een feestelijke circusvoorstelling met internationale artiesten!

Intiem Wintercircus op het Werf35 terrein

Wat zes jaar geleden begon op het Stationsplein is inmiddels uitgegroeid op het nu welbekende Werf35 terrein aan de Mussenstraat in Hilversum. Met ieder jaar weer een volledig nieuw dynamisch programma met zeer diverse traditionele en vernieuwende circusacts. Met de altijd humoristische ondertoon, groeiende bezoekersaantallen en families die traditiegetrouw terugkeren om te genieten van een hoogstaande intieme circusvoorstelling, is Wintercircus Hilversum hét uitje voor jong en oud tijdens de donkere winterdagen!

Gaan jullie ook naar het Wintercircus in Hilversum?

Het sfeervolle verwarmde tentencomplex wordt opgebouwd op het evenemententerrein van Werf 35 aan de Mussenstraat in Hilversum.

Kom en beleef de magie van Wintercircus Hilversum! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website : www.wintercircushilversum.nl

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!