Wat ga jij met je (klein)kinderen in 't Gooi doen? Wij hebben altijd leuke ideeën! Natuurlijk is er heel veel te doen en misschien heb je ook al heel veel gezien en gedaan. Door het grote aanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. Met onze top 5 hopen wij jou te helpen met kiezen...

Top 5 activiteiten en uitjes tips in 't Gooi:

 

Rijksmuseum_Wereldreis

1. Ga op wereldreis in het Rijksmuseum

Ontdek alles over de internationale culturen en de cultuurgeschiedenis van Nederland! Want deze actieve familierondleiding neemt je samen mee op wereldreis. Je krijgt je eigen 'paspoort' en behaald hiervoor stempels als familie.

Ga je mee op reis?

Concertgebouw_Podcast

2. Ontdek jouw instrument met de podcast van Het Concertgebouw!

Kinderen vertellen zelf in de podcastserie Mijn Instrument over hun muziekinstrument. Waarom hebben zij gekozen voor dit instrument? En hoe klinken de instrumenten in bekende en minder bekende muziekstukken? 

Ontdek wat jij het leukst vindt!

Scheepvaart_VOC

3. Neem een kijkje bij het VOC-schip in Het Scheepvaartmuseum

In Het Scheepvaartmuseum is er altijd veel te beleven, ook voor families en kinderen! Ga op ontdekkingsreis en ontdek de leuke tentoonstellingen en activiteiten. Natuurlijk neem je een kijkje bij het VOC-schip Amsterdam, dat ligt aangemeerd aan de steiger van het museum.

Ontdek het VOC-schip

VanGogh_Speurtocht

4. Speurtocht voor kinderen in het Van Gogh museum

Weet jij al wie Vincent van Gogh is? Ontdek alles over hem en zijn schilderijen! Voor kinderen is er een gratis speurtocht met vragen en opdrachten. Heb jij alle antwoorden goed? Dan ontvang je een cadeautje! Speciaal voor kleuters en voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Zoek de antwoorden!

GoKids_Sinterklaas

5. Alle nodige tips & tricks voor en rondom Sinterklaas

De Sinterklaastijd; het ene kind kijkt er reikhalzend naar uit, een ander ligt er nachten wakker van en  een groot deel van de kinderen vinden het toch wel spannend als de Sint daadwerkelijk voor de deur staat. In verschillende blogs geven we tips & tricks over praktische handvatten over hoe om te gaan met Sinterklaasspanning of -angst bij kinderen, ideeën om surprises te maken, sinterklaasviering met oudere kinderen en natuurlijk de schoenzetkalender. 

Bekijk alle blogs

 

Nog meer te doen in 't Gooi met kinderen!

Natuurlijk is nog véél meer leuks dat je kunt gaan doen, kijk vooral...

-----------------------------------------------

Meer tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten en uitjes
in regio 't Gooi!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids 't Gooi
(@gokidstgooi)

Go-Kids Amsterdam - Socials