Inmiddels is het beheer van Go-Kids Noord-Holland (exclusief Haarlem) in mijn beheer. Dat betekent dat ik 6 regio's run, alleen. Dit zijn de regio's Alkmaar & Noordkop, Zaanland & Westfriesland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek. Hier kan ik wel wat extra handjes voor gebruiken! En dat in de vorm van een collega. 

Platform Go-Kids

Go-Kids is hét platform in Nederland om alle ouders/verzorgers van kinderen t/ 12 jaar te inspireren voor leuke uitjes, activiteiten, kinderfeestjes, clubs, etc in de regio. Via ons platform willen we graag (groot)ouders en verzorgers kennis laten maken met alle leuke dingen in de regio. Naast de bekendere uitjes willen we ook de minder voor de hand liggende dingen promoten. Ons doel is om mensen de deur uit te krijgen, en de regio te laten ontdekken, ook op het gebied van cultuur- sport- en natuurbeleving. 

Regionale aanpak Go-Kids

Go-Kids is een landelijk platform bestaande uit 26 regio's. Elke regio heeft een eigen site, social media, nieuwsbrieven, regionale activiteiten en uniek Go-Kids aanbod op cultureel en sportief terrein. Het regionale platform wordt beheerd door een Franchisenemer en deze wordt geholpen door ambassadeurs, allen woonachtig in de desbetreffende regio, want alleen zo kun je het beste tips voor leuke regionale adresjes en unieke uitjes geven. 

Go-Kids samenwerkingen

Via Go-Kids kunnen partijen uit de regio hun activiteiten promoten naar bewoners/bezoekers. Hiervoor gaan we een samenwerking aan. Hierbij maken we gebruik van de Go-Kids kanalen: de website met eigen pagina's en agenda-items, social media kanalen, nieuwsbrieven, etc. Het bereik landelijk, provinciaal en regionaal groeit steeds verder.

Collega Go-Kids Noord-Holland

Ben jij een zzp'er en heb jij een groot netwerk in de regio of kom je makkelijk binnen bij veel partijen? Spreek jij regelmatig partijen voor wie een lidmaatschap bij Go-Kids interessant kan zijn? Of ga jij regelmatig met je kinderen op pad en weet jij wat er speelt in de regio? Weet jij de leukste uitjes te vinden voor kinderen t/m 12 jaar? Dan is werken bij Go-Kids misschien wel iets voor je.

Taken

Als collega geef je zelf vorm aan de functie. Je gaat op zoek naar leuke uitjes, activiteiten, kinderfeestjes, clubs etc in de regio. Je probeert hier contact te leggen en sluit samenwerkingen af. Maar je zoekt ook naar goedkope of gratis uitjes en speelplekken om alle gezinnen de kans te geven een leuke dag te beleven.

Ik zoek iemand die:

 • graag op zoek gaat naar leuke uitjes in regio (bij voorkeur Noordkop, Westfriesland of Gooi, maar mag ook Alkmaar, Zaanland of Amsterdam)
 • makkelijk contacten kan leggen met (kleine) ondernemingen en bedrijven in de regio (fysiek en digitaal)
 • leuke SEO teksten kan schrijven
 • graag met de kids op stap gaat of andere kinderen een leuke dag wil geven

Belangrijke eigenschappen:

 • kan goed zelfstandig werken
 • is enthousiast en eerlijk
 • kan eigen tijd goed indelen en afstemmen
 • affiniteit met kinderactiviteiten
 • jezelf blijven ontwikkelen
 • durf om in het diepe te stappen
 • ervaring in markering en/of sales

Tijdsinvestering

Je bepaalt zelf (in overleg) hoeveel tijd je wil en kan besteden aan Go-Kids. In dit geval is de regel wel hoe meer tijd je investeert, hoe meer het oplevert. Je werkt gewoon vanuit huis en kan je tijd en uren indelen wanneer jij wilt. Daar zijn we heel flexibel in! Het is wel de bedoeling dat dit gemiddeld minimaal één dag per week is.

Vergoeding

Als collega krijg je gewoon een vergoeding. Hoeveel dit precies is, is afhankelijk van de klanten die je binnenhaalt (en tijd die je investeert). Weet jij ze te overtuigen om zich bij Go-Kids aan te sluiten? Je ontvangt namelijk per afgesloten samenwerking 30-50% van deze deal (samenwerking op basis van barter zijn ook mogelijk, als je bijvoorbeeld zelf een bedrijfje hebt gericht op kinderen). Uiteraard zit er ook tijd in het vullen van de agenda met gratis en budget uitjes die geen geld opleveren. Hier moet je zelf een balans in vinden. Hoeveel dat is, verschilt. Maar als inkomen niet zo heel belangrijk is, maar een leuke hobby/vrijetijdsbesteding wel dan kan je hier natuurlijk altijd meer tijd aan besteden. Maak jij de bezoekers enthousiast?

Leuke extra's

Vaak mogen we ook bij partijen zelf een kijkje nemen om dit uitje, activiteit of kinderfeestje zal te ervaren. We komen hierdoor vaak op plekken waar anderen niet zo snel komen, een kijkje achter de schermen. 

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Ik ben echt op zoek naar een sparringpartner. Dus herken jij je in bovenstaande en wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via charlotte@go-kids.nl
Let op: Je werkt als zzp'er met mij samen en niet in loondienst.

Liefs,
Charlotte

 

Log In