X-Cube Escaperoom in Schiedam

Wist je dat je bij Pathé Schiedam een onwijs toffe escaperoom kunt spelen? Wij hebben hem voor je getest!

✅ Voor kids vanaf 9 jaar;
✅ Ook leuk voor volwassenen;
✅ Makkelijk bereikbaar;
✅ Leuk te combineren met je bioscoop bezoek;
✅ Je kunt hier ook wat eten en drinken
✅ Er is ook een gamehall 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Bioscoop Pathé Schiedam
Meer weten

Bioscoop Pathé Schiedam

Noorderweg 20, Schiedam

Film kijken bij Pathé Schiedam. Bioscoop Pathé Schiedam, de ultieme bestemming voor gezinsvriendelij... bekijk

 
Kinderfeestje bij Pathé Schiedam
Meer weten

Kinderfeestje bij Pathé Schiedam

Noorderweg 20, Schiedam

Een Onvergetelijke Verjaardag bij Pathé Schiedam Bij Pathé Schiedam maken ze van de verjaardag van j... bekijk

 

Ontdek de Spannende X-Cube bij Pathé Schiedam - Spytraining voor Kids

Julia, Luna, Noud en Jari, de dappere Go-Kids reporters, werden onlangs uitgenodigd voor een stoer avontuur bij Pathé Schiedam. Gewapend met nieuwsgierigheid en een flinke dosis moed, gingen ze de uitdaging aan om de X-cube te trotseren. Dit beloofde een spionage-ervaring van epische proporties te worden.

De X-Cube bij Pathé Schiedam

Op een woensdagmiddag hadden we een X-Cube gereserveerd. Je ontvangt dan een code waarmee je de Cube kan openen en activeren. Pathé Schiedam ligt vlak naast de snelweg en is de makkelijk bereikbaar. Onder de bioscoop is een parkeergarage maar ook met het OV is deze bioscoop goed bereikbaar. Dus een ideale locatie om met kids naar toe te gaan!

Na elkaar in de hal ontmoet te hebben gaan we met de code richting de X-Cube. Wij hadden de linker Cube. De vier helden betraden een mysterieuze kamer, slechts 4x4 meter groot, maar gevuld met verbazingwekkende technische snufjes en schermen. Ze waren klaar om de 'Spytraining Kids edition' te ondergaan en hun verborgen spionnentalenten te onthullen.

X Cube Pathe Schiedam

Op Missie in de X-cube

Als ware spionnen begonnen ze met verve aan de gevarieerde reeks opdrachten. Soms was het behoorlijk donker, wat een extra element van spanning aan het geheel toevoegde. Terwijl ze zich door de training werkten, werden hun oplettendheid, logica, snelheid en samenwerkingsvaardigheden op de proef gesteld. Elke opdracht was een unieke missie waarbij een andere vaardigheid van pas kwam. Het was geweldig om te zien hoe elk kind op zijn eigen manier schitterde en snel begreep wat er moest gebeuren. Samenwerking was de sleutel, en ze vonden hun rol in deze interactieve escaperoom.

X Cube Pathe Schiedam

Dappere Jonge Spionnen in Actie

Natuurlijk waren niet alle opdrachten een koud kunstje, maar dat hield onze onverschrokken groep niet tegen. Ze zetten alles op alles om te voorkomen dat de 'bom' zou afgaan, en met succes! De details van hun missie blijven natuurlijk geheim - we willen immers niet alle verrassingen bederven!

Het hele avontuur duurde ongeveer 30 minuten, maar voor onze Go-Kids reporters voelde het als een flits. Ze genoten zo intens dat ze het jammer vonden dat het voorbij was. Als je denkt dat de X-cube alleen geschikt is voor kinderen vanaf 9 jaar, heb je het mis. Zelfs iets jongere kinderen, mits ze kunnen lezen, kunnen deelnemen en zullen er zeker van genieten - vooral als ze in goed gezelschap zijn van volwassenen die hun avontuurlijke geest delen.

Voor degenen die zich zorgen maken over het feit dat de deur achter hen sluit, geen paniek! Op elk moment kun je de kamer verlaten en terugkeren naar de wereld daarbuiten.

X Cube bij Pathe schiedam

Plan Je Eigen Spionage-Avontuur bij Pathé Schiedam

Na afloop is er voldoende tijd om de avonturen te bespreken. Want in alle hectiek van het spel was daar natuurlijk geen tijd voor. Onder het genot van iets te drinken vertellen de kids 100-uit. Ook krijg je de statistieken van het spel op je telefoon binnen met nog een paar leuke foto's, echt heel tof! Onze conclusie is dat de X-Cube van Pathé echt een aanrader is!

Meer informatie en tickets

Log In