Indoor Airpark Bounce Valley Rotterdam. 

In dit airpark in Capelle aan den IJssel kunnen ouders en kids hun lol op! Zo veel springkussens heb je nog nooit gezien. Sterker nog: Je staat hier niet zomaar op de grond, want álles is springkussen! 

Wat is een airpark?

Een airpark, of opblaasbaar park is eigenlijk een megagroot springkussen. Je loopt en springt dus over lucht en je hoeft niet van het springkussen af om naar een ander obstakel te gaan. De hele hal bestaat uit luchtkussen: een airpark dus. 

Springen in Bounce Valley 

Behalve 'gewoon springen', bouncen zoals ze dat hier natuurlijk noemen, zijn er in deze hal ook allerlei obstakels waar je overheen en zelfs onderdoor kunt. Glijden, klimmen, whipe-out, voetballen... er is van alles te doen tijdens je bezoek aan dit springkussenpark. 

Volwassenen in Bounce Valley

Het kind komt in je naar boven in Bounce Valley! Wedden dat je dit net zo leuk vindt als je kinderen? Je kunt hier gerust met het hele gezin naar binnen gaan, het plezier is voor kinderen én volwassenen. Echt een gezinsuitje dus. 

Gezinsuitje bij slecht weer

De hal is overdekt, dus je kunt het hele jaar door komen springen. Of het nou buiten regent of 30 graden is: hierbinnen is het aangenaam.