Lekker beweging met de kids!


Eiland van Brienenoord Rotterdam

Dit weekend staat een wandelafspraak met tante Bianca op de planning! Tante Bianca wilde graag een keer naar eiland van Brienenoord en daar wilde wij ook heel graag een keer naar toe.
Dus daar stonden we op zaterdagochtend op een industrieterrein vlak bij de Kuip op een plek waarvan we tegen elkaar zeiden 'maar dit kan het toch niet zijn'. Maar we zagen dat Bianca een stukje verder op ook aan het parkeren was, dus moest het wel kloppen.

Eiland Brienenoord Go-Kids Rotterdam
Eenmaal uitgestapt liepen we over een brug het eiland op en toen begon onze belevenis want we waren op een echte urban eiland beland. Een mix van de stad, aangelegde paden, speeltuinen en uitkijkpunten met natuur dat vrij kan rond en uitgroeien, het water van de maas en een soort van zandstrand. Dat gecombineerd met boten en verkeer op de achtergrond zonder dat het geluid van het verkeer overheerst. Heel veel indrukken dus en wat een heerlijke wandeling.

Eiland Brienenoord Rotterdam - Go-Kids Rotterdam

Met jonge kinderen en weinig speeltuin tijd loop je in een uur het eiland rond. Je kan er natuurlijk veel langer over doen door een speurtocht te doen, te gaan picknicken of ergens rustig te gaan zitten en te genieten van het uitzicht.
Het eiland is mega fotogeniek! Hier gaan we zeker terug komen want alle seizoenen van het jaar zullen hier prachtig zijn!

Brienenoord Rotterdam - GoKids Rotterdam


Bounce Valley Rotterdam -  Capelle XL

Op zondag zijn we naar Airpark Bounce Valley geweest, wat voor ons een verrassing was, en ik denk voor nog wel meer gezinnen is dat je bij Bounce Valley goed kan sporten! Vandaar dat Bounce Valley ook al open was en we dus eindelijk weer ergens naar toe konden.
Op vrijdag hadden we Melle en Julia al verteld dat we naar Bounce Valley zouden gaan, wat met een hoop juich ontvangen werd bij beide! Melle heeft het hele weekend Bounce Valley is cool gezongen, hij was er al een keer geweest. En Julia was super benieuwd en wilde heel graag, want haar kleine broertje was al wel bij Bounce Valley geweest maar zij dus nog niet.
Dus zondagochtend hup met z'n vier de auto in en naar Bounce Valley! Bounce is super goed aan te rijden. Vlak naast de snel weg en een groot parkeerterrein voor de deur! Eenmaal aangekomen, kan je aan de foto bij de entree wel zien hoe enthousiast ze waren! (eerste foto bovenaan)

Bounce Valley airpark Capelle aan den IJssel

Bounce Valley is Cool


Beneden nog even de Bounce sokken aan en daar gaan we en snel want zelfs papa kan niet meer wachten om te gaan. ( super handig, je krijgt dus speciale sokken en ze hebben kluisjes voor je spullen) Eenmaal op het mega grote luchtkussen kan je je helemaal fit en moe springen! Je hebt er super leuke obstakels waar je elkaar een beetje moet helpen en een stormbaan waar je wedstrijdjes kan doen! Heel oneerlijk met een drie jarige die je overal bij moet helpen en een mega fanatieke papa en vijfjarige! De driejarige, die papa wilt helpen met ergens op springen, en de lachers op zijn hand heeft omdat hij echt overal vanaf springt alsof hij nooit anders doet!
We hebben echt een mega actieve en interactieve ochtend! Elkaar helpen maar ook onwijs lachen! Moe maar voldaan stappen we weer in de auto waar de volgende Bounce Valley ochtend meteen al gepland wordt, want iedereen wilt snel weer naar dit mega grote toffe airpark!

Bounce Valley Klimmen Rotterdam

Alles mag weer open! En wij gaan naar Blijdorp!

Na weken van beperkingen mogelijk alle leuke parken, binnenspeeltuinen, theaters, horeca en nog veel meer weer open! Oke er blijven wat beperkingen maar er is weer meer mogelijk en dat is wel echt een feestje! De woensdagochtend is mijn ochtend met Melle dus een van mijn acties is een tijdslot reserveren bij Blijdorp!

Melle ingang Diergaarde Blijdorp
Het is misschien heel erg maar mijn ochtenden in de dierentuin met Melle zijn echt heel belangrijk voor mij! Toen Julia nog niet naar school ging deed ik heel veel met haar, dierentuin, zwemmen, dansen, speurtochten, echt van alles. Maar door Covid en dus de lockdowns voelt het alsof ik Melle niet alles kan geven en ik weet dat dat niet helemaal klopt, en dat Melle echt niets te kort komt, maar toch. Zo'n eerste keer weer met z'n tweetjes naar de dierentuin is een feest! Na dat we twee rondjes Oceanium hebben gedaan en 2 uur door de dierentuin hebben gelopen mag hij ook nog iets uitzoeken in de winkel. Zeg maar een combinatie van iets extra's willen doen voor Blijdorp en Julia kreeg vroeger ook vaak iets, dus echt Melle ga maar los! En uit alles wat hij mag kiezen kiest hij een potje slijm... oke niet mijn favoriet en ook niet een mega goede deal voor Blijdorp maar he, wel lief dat hij blij is met z'n slijm!

Melle Oceanium Blijdorp

 

Dit weekend zijn we er ook weer op uit geweest. Maar daar later meer over! Wat waren jullie eerste uitjes deze week? Ik hoor het graag!

Liefs,
Karin