Buiten zwemmen in zwembad Polderbad Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op zaterdagochtend 8 juli gaat het buitenbad van het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel weer open voor een hele zomer lang waterpret. Julia en ik gaan samen naar het zwembad, parkeren de auto op de parkeerplaats voor de deur en zijn iets te vroeg, want het zwembad gaat om 10u open en het was pas 10 voor 10u. Na kort wachten mogen we naar binnen en kan de waterpret beginnen. Wij zijn al vaker geweest, dus Julia kijkt enorm uit naar dit zwemplezier. Waar ze vorig jaar nog geen zwemdiploma had, en dus nog met zwembandjes om moest (die je hier gratis kan lenen) heeft ze nu haar A. B en C diploma en mag ze helemaal los.

Het polderbad is een echt gezinsbad.

Het Polderbad is een heerlijk gezinsbad waar jong en oud kunnen genieten van een ontspannen en verfrissende dag. Met zijn pierenbadje, waterspeeltoestellen, glijbaan en andere faciliteiten biedt het Polderbad alles wat je nodig hebt voor een geweldige zwemervaring. Laten we eens een kijkje nemen naar wat dit zwembad te bieden heeft.

Een Paradijs voor de Kleintjes:
Het Polderbad is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Het pierenbadje is omgeven door een hek, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken dat de kleintjes per ongeluk naar het diepere gedeelte van het zwembad kunnen gaan. Hier kunnen kinderen op hun gemak spetteren en spelen terwijl ouders ontspannen op het aangrenzende grasveld zitten.

Eindeloos Waterplezier:
Het grote zwembad in het Polderbad biedt veel waterplezier. Met een geleidelijke diepte van 55 cm tot 140 cm is het toegankelijk voor zwemmers van alle niveaus. In het ondiepe gedeelte van het zwembad zijn er speeltoestellen waar jonge zwemmers zich kunnen vermaken terwijl ze in het water zijn. Van glijbanen tot waterspuiten, er is genoeg te ontdekken en te genieten.

Voor de avontuurlijke zielen is er de toffe glijbaan in het diepere gedeelte van het zwembad. Of je nu een kind of een volwassene bent, de glijbaan biedt een spannende en vermakelijke ervaring. Laat jezelf naar beneden glijden en voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je met een plons in het verfrissende water terechtkomt.

Meer dan alleen Zwemmen:
Het Polderbad biedt meer dan alleen zwemmen. Voor degenen die graag actief bezig zijn, is er een voetbalveld waar je een leuk potje kunt spelen met vrienden of familie. Daarnaast is er een grote ligweide waar je kunt ontspannen, zonnebaden of gewoon even tot rust kunt komen na een duik in het water.

Honger gekregen van al dat zwemmen en spelen? Geen zorgen! Het Polderbad heeft een horecapunt waar je kunt genieten van heerlijke snacks, ijsjes en verfrissende drankjes. Neem even pauze, laad jezelf weer op en ga daarna verder met het plezier in het water.

Waterpret in het buitenbad met Julia.

Julia en ik besluiten eerst samen van de glijbaan te gaan, en daarna weer en weer en weer. Haha, het is een feestje om dit samen te kunnen doen. Na een aantal keer zwemmen we een stukje verder en laat Juul mij trucjes zien, de koprol, handstand en nog meer van dat soort water trucjes. We zwemmen nog even naar de water stroom en ze wilt toch ook echt nog van de kleinere glijbaan. Dan gaan we even naar de ligweide en drogen we even op. Hoewel... Julia wilt gaan spelen en dan merkt ze op dat ze haar broertjes mist. Want met Melle kan ze lekker voetballen op het voetbal veldje. Maar helaas heeft hij een gebroken arm, en kan dus even niet meer naar het zwembad. Dus voordat we opgedroogd zijn liggen we al weer in het zwembad, en doen we weer een rondje glijbaan en zwemmen we wat rond. Een heerlijke dag zo samen maar de mannen worden wel gemist.

Onze conclusie van een dagje Polderbad:
✅Fijn gezinszwembad
✅Leuke glijbanen
✅Pierenbadje voor de allerkleinste
✅Fijne ligweide
✅Strandbedjes te huren
✅Tafels en stoelen aanwezig
✅Zwembandjes te leen
✅Zonnebrandcrème aanwezig
✅Horecapunt aanwezig
✅Professioneel toezicht

Wij vinden dit een heel leuk en fijn zwembad! Ik hoor graag wat jullie ervaring is.

Gezinsuitjes Nieuwerkerk aan den IJssel