Een top dag bij Optisport de Kuil!

Zwemmen is voor kids niet alleen heel gezond maar ook een hele leuke activiteit om samen met papa of mama te doen! Maar ook voor oudere kids, die al een zwemdiploma hebben is zwemmen tof! En je kan bij Optisport de Kuil iedere vakantie en vaak ook in het weekend heerlijk recreatief zwemmen!

Zwemmen in Bodegraven

Optisport De Kuil is een mooi zwembad met voldoende parkeerplaats voor de deur. Er is een ruime entree en een mooie horeca. Eenmaal in de kleedruimte is daar ook alles ruim opgezet en heerlijk schoon! We kleden ons om en volgende de pijlen naar het zwembad! Julia roept meteen: dit is leukkk! Want er ligt van alles in het water om mee te spelen en er is ook nog een leuk peuterbad!

zwemmen bodegraven    buitenzwembad bodegraven

Buitenzwembad voor jong en oud!

We lopen verder door naar buiten, want het is prachtig weer en we kwamen eigenlijk voor het buitenzwembad. Buiten is er nog een groot, peuter en kleuterbad en een groot zwembad met duikplanken. Handig is dat je heel makkelijk van binnen naar buiten kan lopen en dat het dus eigenlijk voelt als een groot geheel.
We beginnen dan ook in het binnen bad waar we ook nog eens een prachtige glijbaan ontdekken! Julia kan der geluk niet op en we gaan zowel samen als alleen meerdere keren van de glijbaan! Wat is dat leuk! En wat missen we stiekem ook wel papa en Melle want die hadden het ook heel leuk gevonden! Dit zwembad is echt voor jong en oud!

kinderfeestjes bodegraven

Het diepe in!

Het grote buitenbad is vooral ook heel diep en, heel fijn, kids zonder zwemdiploma moeten overal zwemvleugels dragen. Geen discussie mogelijk, hup bandjes om. Julia vond het water eerst heel koud maar lekker buiten zwemmen in het diepe water is zo fijn dat ze er toch maar in sprong. We hebben heerlijk wat baantjes gezwommen en zo kon ze toch nog even wat slagen oefenen.

Buiten zwembad zuid holland

Buitenbad voor kleuters en peuters

Daarna zijn we nog gaan spelen in het buitenbad voor kleuters en peuters. Melle zou hier uren in kunnen spelen en die wordt ook echt gemist. Er zijn genoeg kindjes in het water, maar het spelen in zo'n buitenbad is toch echt het allerleukst met je broertje. We hebben nog even van de zon genoten en toen was het toch echt weer tijd voor de glijbaan, nog het binnenbad en niet te vergeten het heerlijke buiten bad.

buitenzwembad zuid holland

Top dag!

Na alles nog een keer gedaan te hebben en toch nog een keertje extra naar de waterglijbaan nemen we nog een patatje en een drankje om te dag helemaal af te sluiten! Deze middag zwemmen was een feestje en we komen hier zeker snel een keer terug met de mannen!

Wil je meer informatie over Optisport de Kuil? Kijk dan hier!