Wat te doen met kinderen thuis? Heb je ideeën nodig om de kinderen zichzelf te laten vermaken? Of wil je samen met de kinderen spelletjes thuis spelen? Wij hebben volop inspiratie voor je! 

We kampen er waarschijnlijk allemaal wel eens mee... De kinderen zijn thuis en hebben geen idee wat te doen. En meestal, bij ons in ieder geval, wordt het daar niet gezelliger van. Daarom hebben we op deze pagina al onze thuisspeeltips verzameld. Een handig overzicht met spelletjes voor thuis: binnen, buiten en met water. Voordat je deze allemaal gespeeld hebt ben je wel een tijdje verder ;) Have fun!

 

Binnenspelletjes bij slecht weer

Of gewoon omdat de kinderen binnen willen spelen, dat kan natuurlijk ook;). 

In onze binnenspelletjes tips staan 20 ideeën voor kinderen om je binnen te vermaken zonder speelgoed. Maak een laserparcours door je keuken, maak een pingpongballen-blaas-parcours, maak muziek met glazen water en nog veel meer! 

Alle 20 tips voor binnenspelletjes vind je hier

 

Buitenspelletjes voor kinderen 

Buiten spelen is gezond en leuk! Daarom hebben we maar liefst 30 ideeën voor kinderen om buiten te doen. Van skippyballenparcours tot vliegeren; van ouderwets koekhappen tot een fotospeurtocht. Er is buiten van alles te doen, je moet er alleen even op komen. Wil je het complete overzicht zien?

Alle 30 tips voor buitenspelletjes vind je hier. 

 

Waterspelletjes voor op een warme dag

Tijdens de hittegolf in 2019 zijn we met een aantal Go-Kids moeders aan het brainstormen geweest welke spelletjes je gemakkelijk kunt organiseren met water. En dat zijn er nogal wat geworden, haha! Maar liefst 25 waterspelletjes voor kinderen staan in ons overzicht. Voor sommige heb je wat (simpele) spulletjes nodig, dus bekijk het overzicht alvast voordat de echte warmte begint, dan ben je op tijd met het meenemen van bijvoorbeeld plastic bekertjes. 

Alle 25 waterspelletjes voor kinderen bekijk je hier. 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen?  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Rotterdam