Yes! Onze regio is binnenkort een héél tof gezinsuitje rijker. De afgelopen jaren schoten de trampolineparken als paddenstoelen uit de grond, waardoor ze al 'normaal' zijn geworden voor onze kinderen. Maar dit concept kennen ze nog niet, want dit bestond nog niet in Nederland! 

plattegrond springkussenpark bounce valley

Bounce Valley Rotterdam

In een oude magazijnhal in Capelle a/d IJssel wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het airpark Bounce Valley. De gehele hal ligt vol met springkussens. Je kunt het eigenlijk wel één groot springkussen noemen. Al springend over lucht kom je allerlei obstakels tegen. Je klimt omhoog, glijdt weer naar beneden, springt naar de soccerzone en scoort! Je wordt uitgedaagd voor een potje whipe-out. Wie blijft het langste overeind? 

bounce valley rotterdam

Opening springkussenpark

Het is erg spannend geweest voor deze ondernemers met lef. In coronatijd zo'n groot park aanleggen, dat is gewaagd! Gelukkig gaan de besmettingscijfers de goede kant op en mag er weer het een en ander. De openingsdatum is nog niet bekendgemaakt, wel wordt er van uit gegaan dat dit nog in 2020 zal zijn!

opening bounce valley rotterdam

Gezinsuitjes en kinderfeestjes 

Natuurlijk wordt dit tha place to be tijdens de komende kinderfeestjes. Hoe tof is het om met vriendjes en vriendinnetjes een middag te kunnen stuiteren?! (en hoe heerlijk voor de ouders dat ze hun energie zo lekker kwijt kunnen, lang leve de rustige terugweg;) ) 

Maar niet alleen voor kinderfeestjes zullen kids hier naartoe willen: ook als gezinsuitje zal dit een populaire plek worden. En natuurlijk hoeven de kinderen niet alleen te bouncen: voor ouders is dit ook te gek! Het kind komt in je naar boven als je eenmaal op het springkussen staat! Daag je kids uit en bounce lekker samen! 

Wil je meer weten over Bounce Valley? Ga dan naar deze pagina voor informatie over kinderfeestjes of naar deze pagina over gezinsuitjes. 

bounce valley rotterdam capelle