Dit vind je misschien ook interessant

Spelen, ontdekken, ontmoeten en beleven bij Ouddorp Duin
Meer weten

Spelen, ontdekken, ontmoeten en beleven bij Ouddorp Duin

Westerweg 18 - 40, Ouddorp

Gezinsuitje met de kids? Ga naar Ouddorp Duin! Een wandeling langs het strand, waar de zon langzaam ... bekijk

 
Ontdek Goeree Overflakkee met kids
Meer weten

Ontdek Goeree Overflakkee met kids

Bosweg 2, Ouddorp

Ontdek Goeree-Overflakkee met het gezin Ontdek de perfecte bestemming, dagjes weg en uitjes voor gez... bekijk

 
Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge
Meer weten

Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge

Duivenwaardsedijk 22, Nieuwe-Tonge

Dierenuitje: een bezoekje aan Faunapark Flakkee Dagje naar de dierentuin Wist je dat je op Goeree-Ov... bekijk

 

Kindvriendelijk Uiteten op Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is een prachtig eiland in Zuid-Holland, waar gezinnen met kinderen volop kunnen genieten van de natuur, stranden en gezellige dorpjes. Maar wat als je na een dagje uit hongerig bent en graag met het hele gezin wilt dineren? Gelukkig zijn er tal van kindvriendelijke restaurants op Goeree-Overflakkee waar zowel ouders als kinderen zich welkom voelen. In deze blog nemen we je mee langs enkele van de beste plekken om met je kinderen te eten.

In Ouddorp vlak bij het strand op familiecamping De Klepperstee vind je Bistro Skal. Je kunt hier heerlijk zitten zowel binnen als buiten. De menu kaart is gevarieerd en voor de kinderen is er volop keus. Ook kunnen de kinderen heerlijk spelen zowel binnen als buiten.

 

Bij Marc op Ouddorp Duin, zit je heerlijk op het terras ( of binnen) terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de duinen en op de verschillende speeltoestellen. Vergeet ook geen ijsje te halen bij de naastgelegen ijssalon.
 
Bij de gietenboerderij de Mekkerstee in Ouddorp kun je heerlijk lunchen ook kan je hier lekkere schepijsjes eten en natuurlijk de geitjes aaien. Er is een speeltuin aanwezig en ook een winkel met heerlijk streek- en boerderijproducten.
 

Brasserie DOk 16 Middelharnis (speelveld en speelweide)
Dok16 is een gezellige, kindvriendelijke locatie voor heerlijke koffie, frisdrankjes, ijsjes en veel lekkers uit de gebaksvitrine. De medewerkers zijn mensen met een beperking, wat bijdraagt aan de warme en inclusieve sfeer. Kom langs en geniet van een ontspannen tijd bij Dok16!

Brasserie de Strandweg Ouddorp (leuke speeltoestel)
Of je nu komt voor een kop koffie, een overheerlijke lunch, of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het diner, je bent altijd van harte welkom. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras te genieten van een borrelplank of een verrukkelijke sorbet met vrienden en familie.
 
Bij Eat & See geniet je van heerlijk eten én een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer. Of je nu komt voor ontbijt, lunch, diner, een hapje of een drankje, er is altijd iets lekkers voor iedereen op onze uitgebreide menu- en drankenkaart!

Lunchroom Werelds In-Side (kleine bios en binnen spelen)
Zin in een snelle lunch of een uitgebreide koffiepauze? Bij Werelds In-Side kan het allemaal! Ze hebben een gevarieerde menukaart, zodat er voor iedereen iets lekkers te kiezen valt.

Zoet of Zout Stellendam (speelkamertje, speeltoestel buiten)
Gelegen aan het prachtige Haringvliet, biedt Restaurant Zoet of Zout een unieke eetervaring met een adembenemend uitzicht via de metershoge ramen. Geniet van heerlijk en betaalbaar eten en drinken terwijl je uitkijkt over het water.
  
Restaurants bij Center Parcs Port Zélande
Schuif aan bij een van de 5 gezellige restaurants onder de palmbomen! Of je nu zin hebt in Italiaanse gerechten, pannenkoeken, een uitgebreid buffet, grillspecialiteiten, of snelle snacks, er is voor ieder wat wils. Liever in je cottage eten? Doe boodschappen in onze supermarkt, bestel een pizza, laat het ontbijt bezorgen of ga voor Table Cooking!
 
Lees onze strandtenten blog voor de leukste en kindvriendelijkste strandtenten.
 

Tips voor een Succesvol Diner met Kinderen

Voorbereiding: Kies een restaurant met een kindermenu en speelfaciliteiten.
Timing: Ga vroeg eten om de drukte te vermijden en zorg dat de kinderen niet oververmoeid zijn.
Entertainment: Neem speelgoed of kleurboeken mee om de kinderen bezig te houden terwijl je wacht op het eten.
Flexibiliteit: Wees flexibel met de keuze van gerechten en houd rekening met de voorkeuren van je kinderen.
Kindvriendelijk uit eten gaan op Goeree-Overflakkee is zeker mogelijk met een beetje voorbereiding en de juiste keuze van restaurant. Deze prachtige regio biedt tal van eetgelegenheden waar zowel kinderen als ouders een geweldige tijd kunnen hebben. Of je nu kiest voor een pannenkoekenhuis, een strandclub of een gezellig eetcafé, er is voor ieder wat wils. Geniet van je maaltijd en de mooie momenten samen met je gezin! En outhoud één ding, hoe vaker je met je kids uiteten gaat, hoe meer ze er aan gewend raken, en hoe relaxter het is!

 

Log In