Relooped by You voor jouw Kinderfeestje!

Op zoek naar een geweldig idee voor een kinderfeestje of een leuke familieactiviteit thuis? Ontdek de creatieve workshop die de innerlijke kunstenaar in elk kind naar boven brengt. Samen kunnen jullie een vrienden- of familieplaid maken, versierd met tekeningen van alle deelnemers. Dat is een extra speciaal aandenken voor de jarige of jouw hele familie!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Relooped
Meer weten

Relooped

 

Relooped by you! Je kent het wel, je kind heeft een tekening gemaakt en straalt van oor tot oor, hoe ... bekijk

 

Wat te doen op jouw kinderfeestje?

Bij Relooped draait het niet alleen om producten want zij maken ook canvas voor jouw creativiteit! Bijvoorbeeld de Relooped plaid, het is de perfecte canvas voor je kleintjes om een gezellige gebreide deken te tekenen voor op de bank of als een warm deken voor op bed. Of laat je verbeelding de vrije loop en ontwerp je eigen unieke plaid!

De Relooped plaids zijn ideaal voor hartverwarmende cadeau-ideeën! Denk aan een gebreide deken als cadeau van leerlingen aan hun juf. Ze hebben zelfs een plaid gemaakt met wel 100 kindertekeningen, elk gemaakt door 100 kleine kunstenaars. Een perfect en persoonlijk cadeau dat de leerkracht zal laten glimlachen en herinneringen zal ophalen. Een ander prachtig idee is een grote familiedeken, waarbij elk gezinslid samen een ontwerp maakt, elk een deel van de tekening. Stel je een warm cadeau voor, perfect voor oma's verjaardag. En natuurlijk niet te vergeten de vrienden plaid, zo maak je met jouw vrienden en vriendinnetjes een aandenken voor altijd! 

Creatief met A3 papier: maak een ruime tekensjabloon voor je gebreide deken!

Om een plaid te maken, is een groot tekensjabloon de perfecte oplossing. En hier is de handige tip! Je hebt niet eens een printer nodig. Alles wat je nodig hebt, zijn drie grote vellen A3-papier. Plak ze aan elkaar langs de lange zijden en voilà, je hebt een supergroot tekensjabloon voor een deken. Dit canvas is het perfecte formaat waarop alle creatievelingen tijdens jouw kinderfeestje tegelijk kunnen tekenen. Of als het handiger is, kan iedereen zijn eigen tekening op wit papier maken en deze later op het grote sjabloon plakken.

Een belangrijke opmerking! Als de tekeningen met potlood zijn gemaakt, trek ze dan over met een fineliner of stift met een minimale dikte van 1 mm. Dit zorgt ervoor dat de lijnen solide zijn en een goed resultaat geven bij het breien. Om een goede foto van je grote tekensjabloon te maken, leg je deze op de vloer en maak je een foto recht van boven, bij daglicht en zonder schaduwen.

Klik hier voor de instructies!

Grote Familieplaid in actie!

En zoals altijd hebben we dit zelf getest! We hebben de Happy Big Family Broeders gevraagd om een familieplaid te creëren en het hele proces te laten zien. Benieuwd wat ze hebben gemaakt? Bekijk het in de onderstaande video.

Voor alle info klik hier!

Log In