Feest op de boerderij!

Avonturenboerderij Molenwaard bestaat 5 jaar!

Op zaterdag hebben we een geweldig avontuur in het vooruitzicht: we gaan naar Avonturenboerderij Molenwaard! We gaan al vroeg op pad, want we willen niets missen van het gezellige openingsfeest op het voorplein. Omdat we al eerder op de Avonturenboerderij zijn geweest, kennen we de boerderij goed, maar sinds de laatste verbouwingen is het voorplein compleet getransformeerd! Je gelooft je ogen niet, het is nog mooier dan ooit tevoren, en de speeltuin is werkelijk prachtig! Zodra we aankomen, sprinten Melle en Julia meteen naar binnen, terwijl wij nog even een foto maken van het programma. Laat het avontuur maar beginnen!

 

Avonturen boerderij Molenwaard

Om 10 uur 's ochtends gaat de boerderij open en betreden we vol enthousiasme het terrein, met opdrachtenboekjes in onze handen. We duiken meteen in de opdrachten, terwijl de kinderen tussendoor pony- en tractorritten maken. Ze beleven avonturen terwijl ze vrolijk op de pony rondrijden en de kleintjes trappen vrolijk een rondje in de fruitkistjes.

Met een twinkel in onze ogen voltooien we vol enthousiasme de speurtocht en houden we het programma in de gaten om geen enkele show te missen. De viering van 5 jaar Avonturenboerderij is weer ongelooflijk goed georganiseerd. Zowel onze 4-jarige als onze 7-jarige doen vol enthousiasme mee en genieten met volle teugen van de voorstelling. En natuurlijk zorgt het fotomomentje na de show altijd voor een leuke herinnering.

Go-Kids Rotterdam Gezinsuitjes

Na het afronden van de speurtocht is het tijd om te gaan eten. Er zijn genoeg opties, van heerlijke pannenkoeken tot smakelijke broodjes en speciale kindermenu's. En het beste is dat je zowel binnen als buiten kunt genieten van je maaltijd, afhankelijk van je voorkeur en het weer natuurlijk!

Aangezien we verblijven op Vakantiepark de Molenwaard, besluiten we uiteindelijk toch op het vakantiepark te gaan eten.

Lees hier meer over Vakantiepark Molenwaard

Wat ons op valt tijdens het feest op de boerderij!

Speciaal boekje voor een feestelijke ontdekkingstocht

Tijdens ieder bezoek aan de avonturenboerderij krijgen de kids een leuk boekje met opdrachten zodat ze hun boerderij diploma kunnen halen! Special voor het vijfjarig bestaan van de boerderij is er een nieuw boekje met leuke opdrachten! Vier de verjaardag van de Avonturenboerderij met een speciaal boekje dat je meeneemt op een ontdekkingstocht door het versierde park. Aan het einde van de dag ontvangen de kids dan een echt diploma als aandenken aan dit leuke verjaardagsfeestje op de boerderij!

Avonturen boerderij Molenwaard

Fien & Teun Boerderij Verjaardagsfeest

Een spetterend feest met Fien en Teun

De speciale show "Fien & Teun's Boerderij Verjaardagsfeest" maakt het bezoek extra speciaal. Fien en Teun willen een geweldig feest organiseren, maar wanneer blijkt dat niet alle benodigdheden aanwezig zijn, dreigt het grote feest in het water te vallen. Een leuke show voor jong en oud!

Minishows van de feestvierende dieren

Feestelijke shows van Rosa de Koe en Stip de Pony

Ook de dieren op de boerderij vieren feest! In april, mei en juni geven Rosa de Koe en Stip de Pony speciale shows ter ere van het 5-jarig bestaan en het vieren van een feestje. Ontdek wat er allemaal nodig is om een feestje te vieren tijdens deze leuke minishows.

Avonturenboerderij Molenwaard x Go-Kids

Attracties op de Avonturenboerderij

Op de Avonturenboerderij zijn er natuurlijk ook verschillende attracties! Dit zijn onze favoriete:
πŸ’™ Ponyrijden
πŸ’™ De fruitkistjes
πŸ’™ Stip's paardenrace
πŸ’™Het wilgendoolhof
πŸ’™ De trekkerbaan
πŸ’™ De Mike en Mollybaan
Atrracties op Avonturenboerderij Molenwaard

Wil je meer informatie over dit toffe gezinsuitjes? Lees dan hier verder!

Gezinsuitjes Zuid-Holland