Het is weer tijd om te jumpen in trampolineparken in Zuid-Holland

Na de aangekondigde versoepelingen is er voor een deel van de leuke uitjes in onder andere Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Warmond en Spijkenisse groen licht om weer gasten te ontvangen. Helaas had niet ieder bedrijf evenveel geluk. De horeca blijft nog dicht, dus uiteten met het gezin in Den Haag zit er nog niet in, en ook bowlingbanen, musea en speelparadijzen zoals Monkey Town, Avontura en Ballorig houden de deuren van de speeltuinen nog gesloten. Echter, sportbestemmingen mogen wel open. Nu is het gelukkig zo dat er voor de kinderen in onze regio zat grote en bekende trampolineparken te vinden zijn. Hieronder een greep uit de selectie van waar je terecht kunt in Zuid-Holland

Trampolineparken in Go-Kids regio Den Haag

In de Go-Kids regio Den Haag zijn meerdere trampolineparken te vinden. Ga lekker jumpen en steun daarmee ook deze ondernemers.

Jump XL Den Haag

De trampolineparken van Jump XL zijn ontzettend tof en veelzijdig. Je kunt er dan ook altijd op rekenen dat het een geslaagd bezoek wordt. Hier, lekker overdekt en droog, vermaakt iedereen zich uren. De grootste keten van indoor trampolineparken in Nederland heeft in alle vestigingen ook mini-jump uren voor kinderen onder de zeven jaar. Zo kan dus echt iedereen er terecht. Wel zijn er speciale maatregelen van toepassing. Zo is de horeca gesloten, heb je een Coronatoegangsbewijs nodig (zoals op elke plek op dit moment) en kunnen feestjes niet geboekt worden. Lessen zullen weer beginnen, echter volgt de informatie nog. Reserveren kan hier.

Jump XL Den Haag

Jump XL Den Haag

Jumpsquare Rijswijk

In en in de directe omgeving van Den Haag is zeker geen tekort aan trampolineparken. Zo is in Rijswijk een vestiging van Jumpsquare te vinden. Net zoals bij Jump XL kun je je bezoek vooraf extra makkelijk regelen: denk aan online vooraf reserveren en regel de waiver (deze is verplicht) alvast online. Als ultieme bonus beschikt deze vestiging ook nog eens over een uniek airpark. Dit gigantische en uitdagende luchtkussen maakt een bezoek nog leuker. Ook hier is de reguliere horeca gesloten. Lessen zullen binnenkort hier wel weer opstarten.

Jumpsquare Rijswijk

Jumpsquare Rijswijk

Planet Jump Den Haag

Het trampolinepark vlakbij Zorgvliet in Den Haag is een uniek trampolinepark... immers jumpen de kinderen hier in een kerkgebouw. Dit park is echt gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Naast de trampolines kun je hier een obstacle parcour vinden en is er een roterende klimwand. Kinderen tot en met 3 jaar hebben zelfs een eigen area waar ze ook tijdens drukte ongestoord kunnen jumpen. Ook bij dit trampolinepark heb je een QR-code nodig om toegang te krijgen.

Planet Jump

Trampolineparken in Go-Kids regio Rotterdam

In en rondom Rotterdam is er zeker voldoende te doen, waaronder meerdere te gekke trampolineparken.

Bounce Valley Rotterdam

Net buiten Rotterdam tegen over het Alexandrium zit Bounce Valley Rotterdam. Eigenlijk niet echt een trampolinepark, maar bouncen kun je er wel. Immers is dit airpark (een luchtkussen voor volwassenen en kinderen van duizend vierkante meter) ook weer geopend. Op deze makkelijk te bereiken locatie kan je gratis voor de deur parkeren en eenmaal binnen bounce je er op los in dit grote airpark. Van een Obstacle Run tot de Wipe-Out of de spectaculaire Free Jump; hier beleef je het! Uiteraard gelden hier maatregelen en is het sterk geadviseerd om online te reserveren. Check hier alle informatie.

Bounce Valley Rotterdam

Bounce Valley Rotterdam Go-Kids Rotterdam

Jump XL Spijkenisse

Jump XL in Spijkenisse is ook weer open! Ben je gek op jumpen en wil je nieuwe tricks leren? Dan kan je dus weer! In de verschillende aera's kan je jumpen en sporten of elkaar challengen! Of ben jij een echte waaghals en durf je naar de extreme zone? Reserveer nu je tickets! Pssst, maak het jezelf makkelijk en regel de waiver alvast online. Verder gelden er dezelfde maatregelen als bij elke vestiging van Jump XL (QR-code etc.).

Jump XL Spijkenisse

Jump 010 Rotterdam

Iedereen kan hier lekker jumpen of je nu al een na een dubbele flip op beide voeten kan landen en als je je nog maar net staande weet te houden op de trampoline. Er zijn verschillende area's  waar je je helemaal kan uit leven! Ook Jump 010 is weer open.

Trampolineparken in Go-Kids regio Leiden Groene Hart

Jumpen kan natuurlijk ook in de omgeving van Leiden en Gouda. We hebben de leukste voor je op een rij gezet.

Jumpsquare Gouda

Voel je stoer bij het maken van je eerste backflip in de Trick Area, ga los op ruim 400m² aaneengesloten trampolines en spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk. Kom gezellig trampoline springen en leef je uit bij Jumpsquare in Gouda, het mag weer!

Jumpsquare Gouda

 
Street Jump Warmond

Vele verschillende faciliteiten en Jump area's kun je vinden bij Streetjump in Warmond, het trampolinepark in Leiden en omgeving. Zo beschikken ze over o.a. een Climbing Wall, een Fun Arena, een Big Airbag en een Ninja Parkour en ook, speciaal voor de kleinsten onder ons, mini-jump. Kom gezellig en reserveer online je sessie. Reserveren is aan te raden en ook hier gelden beperkingen en is de horeca gesloten. 

Street Jump Warmond

Helaas is nog niet alles open...

Play & Bounce op De Pier mag helaas nog niet open. Jump One Zoetermeer reageert niet op e-mail, socials of telefoon. Zodra wij hier informatie over hebben, updaten wij dit artikel. Trampolinepark Maassluis is op dit moment ook nog geslote

Meer van dit, maar dan gratis in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Haag of check Go-Kids regio Den Haag & Rotterdam!

Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Go-Kids Leiden Groene Hart