Sinterklaas bij Avonturenboerderij Molenwaard

Het Grote Sinterklaas feest bij Avonturenboerderij Molenwaard

Sinterklaas komt, samen met de leukste Boerderijpieten, naar Avonturenboerderij Molenwaard!

Het gaat een heerlijk gezellig Sinterklaas feest worden met Fien en Teun.

Het Grote Sinterklaas feest vindt plaats op woensdag t/m zondag van 13 november t/m 5 december.

Geniet iedere dag van de feestelijke intocht met de Sint en Pieten op de Boerderijboot. Ontmoet Sinterklaas, doe mee aan de speciale Pietenspeurtocht en schaats een rondje op de Kinderschaatsbaan. Ontdek het Hollandse landleven en behaal, samen met de Pieten, jouw eigen écht Boerenpietendiploma op de Pietenboerderijschool. Help Koeienpiet met koe melken, maak een ponyritje bij Paardenpiet of tel de schaapjes met Schapenpiet; voer jij alle Pietenopdrachten goed uit? Welke Pieten er meer zijn… dat blijft nog even een grote verrassing!

Zing natuurlijk ook mee met de leukste Sinterklaasliedjes in de vrolijke minishow: Fien & Teun’s Sinterklaasfeest. Het allerliefste boertje en boerinnetje vertellen jou de leukste Sinterklaasverhaaltjes. Fien en Teun kunnen niet wachten! Zien zij jou bij Het Grote Sinterklaasfeest op de Avonturenboerderij?

Kijk hier voor alle informatie over dit super leuke Sinterklaas feest en reserveer je kaartje

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen?  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Rotterdam