Corona update: deze activiteit is geannuleerd ivm de nieuwe corona regels

OERRR Kinderactiviteit Vier de Herfst

In de herfst kleuren de blaadjes aan de bomen en vallen uiteindelijk op de grond. Ook vind je overal takken en paddenstoelen schieten uit de grond. Er groeit mos, het zand blijft modder en er liggen overal ‘helicoptertjes’ (esdoornvrucht) en beukennootjes. De herfst is een feestje! Samen met de boswachter gaan de kinderen op zoek naar herfstschatten die je zelf kunt omtoveren tot een kunstwerk op een natuurlijk schildersdoek. Dus trek je stoere schoenen of regenlaarzen aan en kom de herfst vieren op Tiengemeten! 

Laat je inspireren door wat je onderweg vindt en maak je eigen kunstwerk met de materialen die je op het eiland gevonden hebt. In het Speelnatuurhuis tover je jouw herfstschatten om tot een echt kunstwerk op een natuurlijk schildersdoek. Je gaat dus naar huis met jouw eigen natuurschilderij!  

Kijk hier voor meer informatie over deze leuke herfst dag op Tiengemeten en het reserveren van een plek.  

Let op er start een groep om 10.15 uur en een groep om 13.15 uur

OERRR kinderactiviteiten in de natuur

Deze activiteit valt onder het OERRR-programma: het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar de natuur laat ontdekken. Met OERRR beleef je avonturen die je nooit meer vergeet en ontdek je hoe je de natuur en de dieren kunt helpen.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda  en/of  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Rotterdam